Bildirim
pc cok kasıyuor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
daha detaylı bahsedermisiniz? ne tür bir sorununuz var pert derken blue screen mi? sistem resetlemesi mi? kasılma donma gibi olaylar mı... -
bide işletim sistemini de söylersen süper olur -
pc açılırken mi, zorluycak işlem yaparken mi (oyun vs.) problem çıkarıyor. donanımsal bi problem de olabilir, virüs, trojan da. detay verirseniz daha iyi yardımcı oluruz.. -
makedonn
Yarbay
21 Şubat 2010; 0:04:43
Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=37954027
--------------------------------------------------------------------------------
daha detaylı bahsedermisiniz? ne tür bir sorununuz var pert derken blue screen mi? sistem resetlemesi mi? kasılma donma gibi olaylar mı...
ozur dilerim ilanı verim ama bulamamıştım en sonunda buldum hocam donuyor pc ama buldum ep41 anakart aldım sıfır ondan kaynaklanıyormus eski anakartım geldi gıgabytet p35 oburude gıgabyt tsk ederim ilginiz için
-
gfb pandoras hepnizden ozur dilerim ilanı bulamadım ama sorun ana kartmiş tamirden geldi eski anakartım sorun duzeldi tskler ilginize
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X