Şimdi Ara

Pc çok yavaş ve kasıyor anlayanlar yardım please

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba benim masaüstü bilgisayarım 2gb ram 3.00ghz işlemci 1gb ekran kartı w7 sisteme sahip örneğin Point Blank online oyununu sorunsuz kasmadan oynayabiliyordum. Tek oynadığım oyun o zaten bilgisayarın ses kartı bozulmuştu bilgisayarcıya verdim geldikten sonra bilgisayar yavaş internette falan dolaşırken bilgisayar yavaş oyunda çok kasıyor neden olabilir arkadaşlar sistem yeterli mi çok birşey olması gerekmiyor sistemin laptopum canavar gibi tüm oyunları kaldırıyor ama pointi oynamak laptopda zor olduğu için masaüstünde oynamak istiyorum oynayamıyorum lütfen yardım eder misiniz sistem yeterli point için ama kasıyor ???

• FORMAT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzelir mi peki kesin olarak hiç değilse pb yi kaldırır sorunsuz diye düşünüyorum sistem yeterli mi pb kaldırsın yeter benim için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz15

Düzelir mi peki kesin olarak hiç değilse pb yi kaldırır sorunsuz diye düşünüyorum sistem yeterli mi pb kaldırsın yeter benim için :)

Şu an için tek çare bu gözüküyor dua et donanımsal olmasın birde virüs taraması yap

• quote:

Orijinalden alıntı: İnfinityWar

quote:

Düzelir mi peki kesin olarak hiç değilse pb yi kaldırır sorunsuz diye düşünüyorum sistem yeterli mi pb kaldırsın yeter benim için :)

Şu an için tek çare bu gözüküyor dua et donanımsal olmasın birde virüs taraması yap

Alıntıları Göster
    Tamam teşekkürler :)

• quote:

Tamam teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    Eskiden ben de diyordum her soruna format ama aslında her şeye de format dememek gerek

Adamlar türkler için kullanım kılavuzu koymayacak yakında format atın geçer yazacaklar sadece

• Yavuz15 Y kullanıcısına yanıt
    donanım özelliklerinin detaylı ver ben pcme 8 yıldır format atmadım siz her çareyi formatta arıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_ermag155

donanım özelliklerinin detaylı ver ben pcme 8 yıldır format atmadım siz her çareyi formatta arıyorsunuz.
    Sistemi yazdım yukarıdaki gibi arkadaşlarhttps://img.donanimhaber.com/upfiles/1461559/ad138936-8610-4f9a-8e2e-4db762c6448e.png yardım lütfen formatla düzelir mi ?
  • quote:

Sistemi yazdım yukarıdaki gibi arkadaşlarhttps://img.donanimhaber.com/upfiles/1461559/ad138936-8610-4f9a-8e2e-4db762c6448e.png yardım lütfen formatla düzelir mi ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yardım lütfen format kesin çözüm olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

Eskiden ben de diyordum her soruna format ama aslında her şeye de format dememek gerek

Adamlar türkler için kullanım kılavuzu koymayacak yakında format atın geçer yazacaklar sadece

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her isi ters giden adam

quote:

Aynen

Alıntıları Göster
    Beyler donanımsal mı yoksa format ile düzelir mi biriniz diyor format biriniz diyor donanımsal olabilir

• quote:

Beyler donanımsal mı yoksa format ile düzelir mi biriniz diyor format biriniz diyor donanımsal olabilir

Format atsan biraz değişilkik görürsün fakat ram'ın düşük 4 gb'a çıkartmanı tavsiye ederim
  • Tamam kardeşim ben format atayım o zaman w7 hangi sürümü yüklememi önerirsiniz
  • quote:

Tamam kardeşim ben format atayım o zaman w7 hangi sürümü yüklememi önerirsiniz

Oyunların performansı windows 7 sürümleriyle pek değişmez . yinede ben Windows 7 Home Basic Edition öneririm ev kullanıcısı için standart
  • quote:

Orijinalden alıntı: PI Exon

quote:

Tamam kardeşim ben format atayım o zaman w7 hangi sürümü yüklememi önerirsiniz

Oyunların performansı windows 7 sürümleriyle pek değişmez . yinede ben Windows 7 Home Basic Edition öneririm ev kullanıcısı için standart

Alıntıları Göster
    Jesse-Pinkman dedigi gibi ram düşük win7 boş kullanmda bile 1,5_2gb ram kullanır
    format çözüm değil rahatlatır ama geçici olarak sonra yine aynı sorunla karşılasacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfsado

Jesse-Pinkman dedigi gibi ram düşük win7 boş kullanmda bile 1,5_2gb ram kullanır
    format çözüm değil rahatlatır ama geçici olarak sonra yine aynı sorunla karşılasacaksın
    acronis yedekleme programı şiddetle tavsiye edilir bu arada

Sowyet bu güzeldi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfsado

acronis yedekleme programı şiddetle tavsiye edilir bu arada

Sowyet bu güzeldi hocam
    Bu donanımla win7 kaldırmaz hocam. Bence xp ye geçin
    Bahsettiğiniz hata ısınma kaynaklı olabilir. hwmonitor programını indirip işlemci sıcaklığını kontrol edin. Malum p4 işlemciler aşırı ısınıyor
  • quote:

Dogru söz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

Dogru söz

Alıntıları Göster
    Sizin özelliklerine benzer 2010 yılından kalma bir laptopum var. Win7 kaldırmaz diyenlere bakmayın, kaldırır. Bende sizin gibi bir sorun yaşadım, önceden donmayan oyunlar bile donmaya başlamıştı. Sorun harddiskteymiş. Veri kopyalama hızı 30 MB/sn'ye düşmüş. O yüzden size tavsiyem harddiskinizi test etmeniz. Bunun için internette bir sürü program var birini deneyin.

Harddisk değerleri normal çıkarsa formatı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Sizin özelliklerine benzer 2010 yılından kalma bir laptopum var. Win7 kaldırmaz diyenlere bakmayın, kaldırır. Bende sizin gibi bir sorun yaşadım, önceden donmayan oyunlar bile donmaya başlamıştı. Sorun harddiskteymiş. Veri kopyalama hızı 30 MB/sn'ye düşmüş. O yüzden size tavsiyem harddiskinizi test etmeniz. Bunun için internette bir sürü program var birini deneyin.

Harddisk değerleri normal çıkarsa formatı deneyin.

ben kaldırmaz derken işlemciye göre yorum yapıyorum. pentium4 işlemciden bahsediyoruz win7 zaten p4 ler için ağır yük bir de arkadaş oyun oynuyor
    sizin işlemci neydi? eğer pentium4 se diyecek lafım yok ama pentium4 ten yüksek olduğu kesin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.