Şimdi Ara

pc de 5+1 sisteminin bassları çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5+1 ses sistemi var Bilgisayara (xp) bağladım ama bass sistemi çalışmıyor sadece hoparlörlerden ses geliyor pc de 5+1 sisteminin bassları çalışmıyor
    [simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenduz -- 3 Haziran 2015; 22:07:14 >

• Güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenduz

Güncel...

yardım edebilecek varmı lütfen
  • yaptığın bağlantıların resmini atar mısın ?
  • Ne güzel yardım istemişsiniz öyle Bi bağladığın şekili görelim ona göre yorumlar yapalım.
  •  pc de 5+1 sisteminin bassları çalışmıyor pc de 5+1 sisteminin bassları çalışmıyor

yeşil kablo pc ye takılı diğer 2 kaplo hobarlörlere takılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenduz -- 8 Haziran 2015; 20:52:34 >

• Resimli yolladım arkadaşlar çözüm bula bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bas'ın arkasında ınput yazan yerde sub kısmına pcnın ses kartından gelen kabloyu bi takın ses geliyorsa çözümü sunacağım.
  • Sisteminizi dikkatlice inceledim biraz eski bir model fakat çözümü zor değil. pcnizin kulaklık çıkışını çoğaltmanız gerekiyor. bir kullaklık çıkışını çifte ceviren aparat var tüm tv malzemesi satılan yerlerden bulabilirsiniz. pcnızın kulaklık çıkışını ikiye çevirince pc ve ses sisteminin arasında iki kabloya ihtiyacınız olacak( yeşil beyaz kablonuzdan) bu iki kabloyu pcnizde ikiye çıkardığınız girişlere takacaksınız. kabloların diğer uclarınıda bas'ın arkasındaki L/R ve C.Sub kısmına taktıgınızda iki hoparlörünüz ve basınız aktifleşecek başka türlü bir çözüm mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temmuz06

Sisteminizi dikkatlice inceledim biraz eski bir model fakat çözümü zor değil. pcnizin kulaklık çıkışını çoğaltmanız gerekiyor. bir kullaklık çıkışını çifte ceviren aparat var tüm tv malzemesi satılan yerlerden bulabilirsiniz. pcnızın kulaklık çıkışını ikiye çevirince pc ve ses sisteminin arasında iki kabloya ihtiyacınız olacak( yeşil beyaz kablonuzdan) bu iki kabloyu pcnizde ikiye çıkardığınız girişlere takacaksınız. kabloların diğer uclarınıda bas'ın arkasındaki L/R ve C.Sub kısmına taktıgınızda iki hoparlörünüz ve basınız aktifleşecek başka türlü bir çözüm mümkün değil.

kulaklık kısmını çoğaltınca 2 tane yeşil kaployuda oraya takacam peki. pc nin arkasındaki ses sistemi girişine birşey takmıyacakmıyım.

• pcnizin ses çıkışı( sizin giriş dediğiniz yere kulaklık çıkışnı çifte ceviren aparatın tekli 3.5 mm jakını takacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.