Şimdi Ara

PC de aynı anda iki DVBViewer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim Pc de 2 tvkartım var, Biri PCI Slotta takılı öteki USB ve ikiside SS2. Bunları çalıştırırken farklı programlar kullanıyorum. Birinde DVBDREAM kullanırken ötekinde DVBViewer kullanmaktayım. Acaba ikisindede DVBViewer kullanabilirmiyim ? Eğer kulllanabiliyosak bunun yolu nedir nasıl kurulur bilen varsa yardım ederse çok makbule geçer. şimdi bazı arkadaşlar merak eder bir pcde niye iki tv çalıştırıyor sorusuna hemen cevap vereyim. Çünkü kayıt alıyorum :)
    Teşekkürler sevgiler

• kullanırsınız.sadece options menüsüne git.orda hardware den istediğin tv kartını seçip istediğin yayını seyredersiniz.aynı anda 2 sini tek programla çalıştırmak mümkün değil.çünkü çift program çıkışı olmalı.codecler çakışmamalı.eğer orjinal kullanıcıysan siteden dvbviewer ge indir.aynı anda kullanabilmen mümkün olabiliyor.orjinal kullanıcıya böyle olanak sunuluyor.dvbviewer pro ve ge sürümünü birlikte kulanın.buda diğer seçeneğiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

kullanırsınız.sadece options menüsüne git.orda hardware den istediğin tv kartını seçip istediğin yayını seyredersiniz.aynı anda 2 sini tek programla çalıştırmak mümkün değil.çünkü çift program çıkışı olmalı.codecler çakışmamalı.eğer orjinal kullanıcıysan siteden dvbviewer ge indir.aynı anda kullanabilmen mümkün olabiliyor.orjinal kullanıcıya böyle olanak sunuluyor.dvbviewer pro ve ge sürümünü birlikte kulanın.buda diğer seçeneğiniz.

Evet orjinal sürüm kullanıcısıyım yani crack felan değil lisanslıyım
    Anlamadığım Pro sürümü ve GE sürümünü farklımı algılıyor makina ?
    hemen deniyeceğim bu arada baktımda GE 3.4.4 sürümü varmış aldım hemen
    bunu çalıştırıp kullanabilirsem çok güzel olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoltaR

quote:

kullanırsınız.sadece options menüsüne git.orda hardware den istediğin tv kartını seçip istediğin yayını seyredersiniz.aynı anda 2 sini tek programla çalıştırmak mümkün değil.çünkü çift program çıkışı olmalı.codecler çakışmamalı.eğer orjinal kullanıcıysan siteden dvbviewer ge indir.aynı anda kullanabilmen mümkün olabiliyor.orjinal kullanıcıya böyle olanak sunuluyor.dvbviewer pro ve ge sürümünü birlikte kulanın.buda diğer seçeneğiniz.

GE 3.4.4 sürümünü bana özelden gönderebilir misin ?

• quote:

Ustam çok çok teşekkür ederim sağolasın, bu mükemmel bişey oldu , yardımın için çok sağolasın.
    bilmeyenler için bir fikir olsun diye bilgi vereyim hemen
    GE versiyonu portable çalışıyomuş bu sayede ikiside aynı anda çalışabiliyomuş. kanal ve favori listenizi ana programdan direk alabiliyosunuz bu sayede kanal arama ve favori listesi arama derdinizde yok. Ancak PRO sürümünü satın almanız gerekiyor, buda ayrıca aklınızda olsun.

Birde SS aldım
     PC de aynı anda iki DVBViewer ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

quote:

GE 3.4.4 sürümünü bana özelden gönderebilir misin ?

tabi göndereyimde lakin benim lisans ile geliyor direk, yani ikimiz aynı anda tek lisans ile kullanış olacağızki bu GE sürümü açılınca direk karşı serverdan lisans bilgilerini alıp sonra açılıyor.
    yani çakarlarsa ki belli olur lisans iptaline gider.

• quote:

tabi göndereyimde lakin benim lisans ile geliyor direk, yani ikimiz aynı anda tek lisans ile kullanış olacağızki bu GE sürümü açılınca direk karşı serverdan lisans bilgilerini alıp sonra açılıyor.

Ben lisanslı Pro 5.1.0.0 sürümünü kullanıyorum.

Bu Pro 5.1.0.0 lisans'lı sürüme ait lisans bilgileri ile bir çok kişi herhangi bir crack yapmadan direkt kurup kullanabiliyor yani... Yani PRO 5.1.0.0 'ın herkesce tam lisanlı bir kullanımdan bahsediyorum.

Siz portable olduğunu belirttiğiniz için, GE sürümünün bu PRO sürümü üzerinden çalışacağını düşünüyorum.

Bu arada bende de iki TV kartı var. PRO ve GE 2.4.2 sürümü şimdi direkt çalıştırdım ve iki farklı kanal çalışıyor.

Tabi GE 3.4.4 sürümünde ilaveten değindiğiniz tedbirleride aldılarsa, birşey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Ben lisanslı Pro 5.1.0.0 sürümünü kullanıyorum.

Bu Pro 5.1.0.0 lisans'lı sürüme ait lisans bilgileri ile bir çok kişi herhangi bir crack yapmadan direkt kurup kullanabiliyor yani... Yani PRO 5.1.0.0 'ın herkesce tam lisanlı bir kullanımdan bahsediyorum.

Siz portable olduğunu belirttiğiniz için, GE sürümünün bu PRO sürümü üzerinden çalışacağını düşünüyorum.

Bu arada bende de iki TV kartı var. PRO ve GE 2.4.2 sürümü şimdi direkt çalıştırdım ve iki farklı kanal çalışıyor.

Tabi GE 3.4.4 sürümünde ilaveten değindiğiniz tedbirleride aldılarsa, birşey diyemem.

yolladım özelden

• arkadaşlar ben lisans bilgilerimi ve download yapacağım giriş email bilgilerimi kaybettim bu durumda nasıl bir yöntem uygulamalıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.