Şimdi Ara

Pc de daha önceden girdiğim yerler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kulaktan duyma bir şey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum...
    Pc de belli bir tuşlara bastığımızda bu zamana kadar internette veya masaüstü,yerel disk'te vb yerlerde neler yaptıysak gösteri yormuş...

BU DOĞRUMU?

DOĞRUYSA NASIL YAPILIYOR?

Teşekkürler...

• Yalan Tabi program kurmazsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ByTesadüF

Arkadaşlar ben kulaktan duyma bir şey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum...
    Pc de belli bir tuşlara bastığımızda bu zamana kadar internette veya masaüstü,yerel disk'te vb yerlerde neler yaptıysak gösteri yormuş...

BU DOĞRUMU?

Teşekkürler...

arkadaş internette sadece ctrl+H tuşu ile geçmişi gösterebilirsin ama diğer yerlerde görünmez yani görünsede ben bilmiyorum
  • evet vardı öyle birşey, ama çalıştır'a girip oraya birşey yazıyorduk o şekilde çıkıyordu. Hatta internet kafe işletirken bazen kızların msn adresini falan almak için o yöntemi kullanırdık bazen ama şimdi hatırlamıyorum loglarla alakalıydı tek hatırladığım o
  • evet var o ama şimdi ne olduğunu hatırlayamadım. rasgele tuş değil de çalıştır'a verdiğimiz bir komutla oluyordu. zamanında kızların msn adresi almak için yapardık net kafelerde
  • Bilgisayardaki hareketleri kayit altina alip sonradan ogrenme gibi bir amaciniz varsa keylogger denilen programlari kullanabilirsiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnTECHa

quote:

Orijinalden alıntı: .ByTesadüF

Arkadaşlar ben kulaktan duyma bir şey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum...

BU DOĞRUMU?

Teşekkürler...

arkadaş internette sadece ctrl+H tuşu ile geçmişi gösterebilirsin ama diğer yerlerde görünmez yani görünsede ben bilmiyorum

İnternet geçmişi önemli deil ben pc geçmişini merak ettim yani ben pc mi aldığımdan beri ne yapmışım nerelere girmişim gibi bilgilere erişmek için sordum
    Genede saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirketdestek

sanki ben de böyle bi şeyler hatırlıyorum ama aklıma gelmedi bulursan benide haberdar edermisin

EDERİM NE DEMEK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.