Şimdi Ara

PC de film izleyemiyorum!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar sitede yeniyim şimdi üye oldum ve bir problemimi paylaşmak istiyorum uzun süre önce pc me codec yükledim widows media player da
    film izleyememem sebebiyle.Sorunum düzeldi fakat bu olaydan bir süre sonra pc de windows gezgini çalışmayı durdurdu sorunu ile karşılaştım videolarım klasörüne girdiğimde,denetim masasından sistem seçeneğine girmeye çalıştığımda hep bu windows gezgini çalışmayı durdurdu hatası ile karşılaşıyorum ve masaüstünü resetliyor bu sorun.Şu an ise hiçbir media player ile film izleyemiyorum çalışmayı durdurdu ya da yanıt vermiyor hataları ile karşılaştım media player lar ile sadece müzik dinleyebiliyorum.Dün ise pc yi güvenli modda açtım ve ancak bu şekilde hata ile karşılaşmadım pc yi normal şekilde açtığımda hatanın videolarım klasöründe gelmemeye başladı fakat sistem e girmeye çalıştığımda sorunun hala devam ettiğini gördüm.Şu an için pc de hiçbir filmi açamıyorum ,bazı çözüm yolları denedim fakat onlardan da bir sonuç alamadım sitede baya araştırdım genellikle codec ten bu sorunun oluştuğu söyleniyor fakat bu sorunu nasıl halledebilirim? Arkadaşlar ne olur yardım edin şu sorunu halledelim.

• Codeclerin gezgin hatasına sebep olduğunu ilk defa duydum codecleri güncelleyip tekrar denediniz mi peki ?
  • T.GhostNetwork kullanıcısına yanıt
    açıkçası codec lerin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum yani ne işe yaradıklarını şu an pc de windows 7 codec pack 4.0.7 yüklü ve nasıl güncelleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ∞ThugLife∞

açıkçası codec lerin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum yani ne işe yaradıklarını şu an pc de windows 7 codec pack 4.0.7 yüklü ve nasıl güncelleyebilirim?

Codeclerin amacı, bilgisayarınızda video seyrederken daha iyi görüntü elde edebilmenizi sağlar. Bu paketler sayesinde bilgisayarınızda açamadığınız video formatı kalmaz.

http://ftp3.ie.freebsd.org/pub/download.sourceforge.net/pub/sourceforge/x/xy/xyzapp/K-Lite_Codec_Pack_995_Full.exe burdan direk link verdim bunu indirip kurun

• hemen kuruyorum birazdan dönücem.
  • pc yi resetlemem gerekti codec i kaldırmam sebebiyle birazdan dönücem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ∞ThugLife∞

hemen kuruyorum birazdan dönücem.

Öncelikle yenisini yüklemeden önce, o problemli dediğin Codec'leri kaldır. Ben Windows 8 ile K-Lite Codec pack Basic sürümünü yükledim sorunsuz kullanıyorum, istersen onu da deneyebilirsin.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    codec i kaldırdım açıkçası o sorunlu olan codec i kısa süre önce kaldırmıştım değişen birşey olmamıştı.bende win7 kullanıcısıyım ve şimdi K-lite codec i yüklüyorum.
  • şimdi K Lite Codec Pack ' i kurdum ve filmi seçerek filmi yürüte bastığımda her zamnaki gibi çalışmayı durdurdu hatası ile karşılaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ∞ThugLife∞ -- 11 Ağustos 2013; 17:54:57 >
  • ayrıca şunu da belirtmek istiyorum bu aşağıda verdiğim 2 linkteki codec i kurmak istediğimde ikisininde setup unun bir kısmında çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ve setup başarılı bir şekilde kuramıyorum denetim masasında kurulu olarak gözüküyor ve sorunsuz bir şekildede silebiliyorum.

linkler;

http://www.windows7codecs.com/

http://www.gezginler.net/indir/media-player-codec-pack.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ∞ThugLife∞ -- 11 Ağustos 2013; 18:21:03 >

• Sisteminde bir şey programı çalıştırmayı engelliyor olabilir, sistem onarmayı bir denemeni öneririm.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.