Şimdi Ara

Pc de kapanırken donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim pc çökmüstü acilirken mavi ekran hatası yiyordum internetten microsoftun sitesinden arastirdim dediki dosya bozuklugu onar da kod girin dedi girdim simdi ise düzeldi açılıyor ama pc yi kapat diorum kapatılıyorda kalıor ole donmuor yada islemci calismiyor fanlar calisior birde NT Kernel & System die bir islemciyi somuren bir program var program ismi sole SYSTEM ( .exe )flan yok acaba bu islemciyi somureni nasıl cözebiliriz bide kapatılıyorda kalmasının sebebi nedir_???? simdiden tskler ....

Not :
    Windows 7
    Laptop Acer Aspire 1640

pc yi daha yeni formatladım gene aynı sorun oluor...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güncel bir anti ile virüs taraması yaptınızmı ?
  • İlk önce sisteminizde bulunan bir zararlı yazılım bu soruna sebebiyet vermiş olabilir. O sebeple Combofix adlı yazılımı indiriniz. Sorun düzelmediği takdirde veya zararlı yazılımları bulup ve silmesine rağmen düzelmediyse; Çalıştır > ''Regedit'' komutunu giriniz, açılan '' Kayıt Defteri Düzenleyicisi '' ekranında ''HKEY_CURRENT_USER'' sekmesine geliniz, Control Panel > Desktop > ''PowerOffActive'' değerini ( 1 ) olarak değiştiriniz.

( 0 ) = İnaktif

( 1 ) = Aktif
  • hepiniz icin tsk ederim virüs olma yada zararlı yazılım olma imkanı yok sorun xp de basladi win7 ye formatladı halada devam etti virüs olmasına imkan yok cünkü en güncel anti virüsü kullanıordum avasti ama genede deniyecegim.. tskler.

birde poweroffactive die bir şey bulamadım regeditte desktopa kadar gittim desktopta yoktu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakocan -- 15 Ocak 2011; 23:04:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Açılmayan PC Sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.