Şimdi Ara

Pc de ps koluyla oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var olan ps kolunu bilgisayara nasıl baglayabilirim yada hiç ugrasmayıp usb li kol mu satın almam gerekiyor biri bilgilendirirse memnun olurum ayrıca usb li kolun piyasa fiyatını bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

• sixaxisi pcde kullanabiirsin ama driverini yüklemen gerekir ben denemiştim olmuştu
  • 1. ps kolu demişsin hangi ps kolu ps1 ps2 ps3?

2. ps2 kullanman için cevirici alman gerekiyor oda 15 ytl tutuyor yani usb kolla aynı para.

3. ps3 kolunu kullanman için driveri var onu yuklemen lazım..

4. usb kolların piyasa fiyatını bilmedigine çok şaşırdım bilmemen için cudi dagının tepesinde oturuyor olman lazım... internetten al diyecegim ama cudi dağına kargo servisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalframe

1. ps kolu demişsin hangi ps kolu ps1 ps2 ps3?

2. ps2 kullanman için cevirici alman gerekiyor oda 15 ytl tutuyor yani usb kolla aynı para.

3. ps3 kolunu kullanman için driveri var onu yuklemen lazım..

4. usb kolların piyasa fiyatını bilmedigine çok şaşırdım bilmemen için cudi dagının tepesinde oturuyor olman lazım... internetten al diyecegim ama cudi dağına kargo servisi yok

çok sinirlenmiş abi sakin ol adam daha yeni forum da seviyeli konuşalım lütfen bu sırada başlığı açan arkadaş belli şeyleri belirtmeden ve çözemeden forum saçma sapan konularla meşgül etmeyelim

• http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=509&IID=97274#
    linkteki kolu acaba pc de kullanabilirmiyim?baglantı usb diyor!konu hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim..
    direk pc uyumlu olarak gecenlerin fiyatı 100 lerde dolasıyor bu yarı fiyatına geliyor
  • BENİMKİNİ VEREYİM ONLA OYNAYIN YALNIZ SOKTUMMU ÇIKARMAM ONA GÖRE
  • Dikduranın göz yaşlarını biliyormusunuz millet çok zor oyundur insane zorluk derecesi var paris hilton gelse alamaz sizi geçtim.
  • öle bi aparat var galiba
  • böyle bir şey var da uygun aparatı bulmak güç. pc için olan joystickler ucuz fakat malzeme kalitesi iyi değil bu da tuşların tepkilerine bile yansıyor.
  • dostum sadece yazılım 32bit verisyonunu destekliyor yani 64 bit kuruluysa çalışmaz ben kullanıyorum pcde valla zevkli oluyor ama usbden bağlaman gerekiyor ps3 kolu uygun olur ....

http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=52392

burdan indirebilirsin driver için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi best marksman -- 18 Nisan 2008; 22:07:00 >
  • PS2 kolu için gereken adaptörü nerede bulabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.