cydia dan wifibooster indir gerçekten çok sağlam uygulama laptopun görmediği ağları bile görüp bağlanabiliyor
O paralı diye biliyorum ama bende wifi analyzer var analyzer sayesinde görüyor ama yinede laptobu modem yapmak en sağlıklısı diye düşünüyorum
Crackli olanları var Sinfuliphonerepo da olabilir mesela , gercekten cok is yarıyor Mesela sınıfın karsında yurt var bayağı uzakta kalıyor normalde hiç bir sekilde görmüyordu , yükledim bunu 2 senedir sınıftan İnternet'e giriyorum
onu bulamadım bir türlü..
Kaynaklarını verdim yukar ki alıntıda
birdaha yazayım cydia.xsellize.com
bunu ekle sonra wifi booster diye arat
Kardeş o zaten kac aydır ekli ama wifi booster ücretli.senin dediğin diğer programı da aradım ama sonuç çıkmadı.
hiç kod girmeye gerek yok anlatıyorum ağ ve paylaşım merkezini açın sonra kablosuz ağları yönete girin ve ekleye basın sonra geçici ag oluşturun isim ve şifresini girin ileri yada tamama basın sonraki adımda internet bağlantı paylaşımını aç çıkacak ona basın sonra tamamdır çıkmazsa tekrar deneyin 2. en kötü 3. seferde olur yalnız bilgisayardan çok uzaklaşmamanız lazım
quote:
Orijinalden alıntı: internationalnet
quote:
Orijinalden alıntı: lavetera
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yardımcı olacak başka biri var mı?
cydia dan wifibooster indir gerçekten çok sağlam uygulama laptopun görmediği ağları bile görüp bağlanabiliyor
O paralı diye biliyorum ama bende wifi analyzer var analyzer sayesinde görüyor ama yinede laptobu modem yapmak en sağlıklısı diye düşünüyorum
Crackli olanları var Sinfuliphonerepo da olabilir mesela , gercekten cok is yarıyor Mesela sınıfın karsında yurt var bayağı uzakta kalıyor normalde hiç bir sekilde görmüyordu , yükledim bunu 2 senedir sınıftan İnternet'e giriyorum
Kardeş o zaten kac aydır ekli ama wifi booster ücretli.senin dediğin diğer programı da aradım ama sonuç çıkmadı.
bu verdiğinizi ekliyoruz sonra aratıyoruz değil mi? cracked sa onu bilemem ücretsizdir o :) ama cracksizi paralı
hiçbir şey işe yaramadı maalesef
1 saniye. Sen nasıl Cydia'dan birşeylere giriyorsun iPod Görüyor mu ağı ?
quote:
Orijinalden alıntı: NavyCat
Ne demek istediğini anlamadım ama ipodumda wifi ile ilgili kurulu 2 tane program var.ikisinide cydia'dan indirdim.bir çok ağı görüyor şimdi.bilgisayar 15 ağ görüyorsa 10 tane falan görebiliyor programlar sayesinde.yoksa 2-3 tane görüyordu.
quote:
quote:
Ne demek istediğini anlamadım ama ipodumda wifi ile ilgili kurulu 2 tane program var.ikisinide cydia'dan indirdim.bir çok ağı görüyor şimdi.bilgisayar 15 ağ görüyorsa 10 tane falan görebiliyor programlar sayesinde.yoksa 2-3 tane görüyordu.
Tamam
quote:
quote:
quote:
Tamam
Connectify programını kullanabilmek için daha dogrusu kablosuz agı kablosuz olarak dagıtabilmek icin illaha ki pro kullanıcı mı olmak zorundayız?
Biran konuya gireyim bende ipod touch dan internete girerim dedim , sonra düşündümki evde zaten wifi var benim bu konuda işim ne
quote:
Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO
Biran konuya gireyim bende ipod touch dan internete girerim dedim , sonra düşündümki evde zaten wifi var benim bu konuda işim ne
bir zamanlar bizim evde de vardı wifi.ama babam kapattırdı neti
Connectify programının prosunu bile kurdum ama aynı olamaz hatasını veriyor.Yani kablosuz ağı kablosuz olarak dağıtamazmışım :(
Fikri olan yok mu başka
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gfx.2Bucuk
quote:
Ağ ve paylasım merkezını acıyorum daha sonra bagdastırıcı ayarlarını degıstırıne tıklıyorum ama sonra dediginiz hicbir seyi gormuyorum :(
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=”AĞ İSMİ” key=”PARolA” keyUsage=persistent
Bu kodu sorunsuz girdiğiniz taktirde Ağ ve paylaşım Merkezi”nde “Bağdaştırıcı Ayarlarında Kablosuz Ağ Bağlantısı 2 eklenmesi lazım. Ona sağ tıklayarak etkinleştirin.
sorunsuz şekilde yazdım ama yine yoktu.
ssid=”AĞ İSMİ” key=”PARolA” keyUsage=persistent
” yerine " kullanın...fark eder.. Bu yöntemle kablosuzu kablosuz olarak paylastiramamaniz imkansiz.. Siz uğrasın yapamazsanız ben team ile size bağlanır hallederim ;)
ben yapamadım açıkcası. intel de ilk kez denedim olmadı oda atheros sıkıntısız bu konuda
Sanırım olmayacak :) yardım için teşekkürler cydiadan indirilen programlarında fazla işe yaradığı söylenemez.Daha doğrusu modem cok uzakta olduğu için :D
quote:
quote:
quote:
Tamam
Neyi nasıl anladğını bilmiyorum ama o programları daha önceden indirmiştim.Kendi kendine yalan söylediğimi zannetme.
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam
Neyi nasıl anladğını bilmiyorum ama o programları daha önceden indirmiştim.Kendi kendine yalan söylediğimi zannetme.
Kendi kendine birşeyler anlatmışsın anlamadan tamam dedim
ben yapamadım açıkcası. intel de ilk kez denedim olmadı oda atheros sıkıntısız bu konuda
Sanırım olmayacak :) yardım için teşekkürler cydiadan indirilen programlarında fazla işe yaradığı söylenemez.Daha doğrusu modem cok uzakta olduğu için :D
hocam eğer kablosuz aygıtınızın böyle bir özelliği yoksa veya windows 7 de sorun varsa sanal ağ kurulmuyor. ama dikkat edilmesi gerekenleri bir daha gözden geçirin. cmd.exe kesinlikle yönetici olarak çalıştırılmalı bunu atlamayın. kodu da şu şekilde girmeyi deneyin tırnak işareti olmadan.
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=deneme key=12345678 keyUsage=persistent
bu gibi durumlar normal çünkü bende laptop,masaüstü ve tp link wn821n var. masaüstüne tp wn821n i taktım ve ayarları yaptım başarılı bir şekilde sanal ağ kuruldu. ama laptopta aynı şeyleri yaptığımda sanal ağ oluşmadı. bunun windows 7 nin zarar gördüğü için olmadığını düşünüyorum. ikisinde win 7 yüklü. ama masaüstüne win 7 yükleyeli 1 ay oldu daha. laptopa her türlü şey olmuş olabilir özellikle virüs falan girmiş olabilir veya bilmeden bir özelliğini kaldırmış olabilirim ihtimaller çok.