Şimdi Ara

PC'deki interneti iPod'da kullanmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lavetera

quote:

Orijinalden alıntı: internationalnet

quote:

quote:

quote:

quote:

Yardımcı olacak başka biri var mı?

cydia dan wifibooster indir gerçekten çok sağlam uygulama laptopun görmediği ağları bile görüp bağlanabiliyor

O paralı diye biliyorum ama bende wifi analyzer var analyzer sayesinde görüyor ama yinede laptobu modem yapmak en sağlıklısı diye düşünüyorum

Crackli olanları var Sinfuliphonerepo da olabilir mesela , gercekten cok is yarıyor
    Mesela sınıfın karsında yurt var bayağı uzakta kalıyor normalde hiç bir sekilde görmüyordu , yükledim bunu 2 senedir sınıftan İnternet'e giriyorum

onu bulamadım bir türlü..

Kaynaklarını verdim yukar ki alıntıda

birdaha yazayım
    cydia.xsellize.com

bunu ekle sonra wifi booster diye arat

Kardeş o zaten kac aydır ekli ama wifi booster ücretli.senin dediğin diğer programı da aradım ama sonuç çıkmadı.

• hiç kod girmeye gerek yok anlatıyorum ağ ve paylaşım merkezini açın sonra kablosuz ağları yönete girin ve ekleye basın sonra geçici ag oluşturun isim ve şifresini girin ileri yada tamama basın sonraki adımda internet bağlantı paylaşımını aç çıkacak ona basın sonra tamamdır çıkmazsa tekrar deneyin 2. en kötü 3. seferde olur yalnız bilgisayardan çok uzaklaşmamanız lazım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cydia dan wifibooster indir gerçekten çok sağlam uygulama laptopun görmediği ağları bile görüp bağlanabiliyor

O paralı diye biliyorum ama bende wifi analyzer var analyzer sayesinde görüyor ama yinede laptobu modem yapmak en sağlıklısı diye düşünüyorum

Crackli olanları var Sinfuliphonerepo da olabilir mesela , gercekten cok is yarıyor
    Mesela sınıfın karsında yurt var bayağı uzakta kalıyor normalde hiç bir sekilde görmüyordu , yükledim bunu 2 senedir sınıftan İnternet'e giriyorum

birdaha yazayım
    cydia.xsellize.com

Kardeş o zaten kac aydır ekli ama wifi booster ücretli.senin dediğin diğer programı da aradım ama sonuç çıkmadı.

ben nasıl bedavaya aldım acaba

www.sinfuliphonerepo.com da wifi booster cracked var o kesin bedava ona bakın isterseniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

birdaha yazayım
    cydia.xsellize.com

ben nasıl bedavaya aldım acaba

www.sinfuliphonerepo.com da wifi booster cracked var o kesin bedava ona bakın isterseniz

bu verdiğinizi ekliyoruz sonra aratıyoruz değil mi? cracked sa onu bilemem ücretsizdir o :) ama cracksizi paralı

• hiçbir şey işe yaramadı maalesef
  • 1 saniye. Sen nasıl Cydia'dan birşeylere giriyorsun iPod Görüyor mu ağı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

1 saniye. Sen nasıl Cydia'dan birşeylere giriyorsun iPod Görüyor mu ağı ?

Ne demek istediğini anlamadım ama ipodumda wifi ile ilgili kurulu 2 tane program var.ikisinide cydia'dan indirdim.bir çok ağı görüyor şimdi.bilgisayar 15 ağ görüyorsa 10 tane falan görebiliyor programlar sayesinde.yoksa 2-3 tane görüyordu.
  • quote:

quote:

Ne demek istediğini anlamadım ama ipodumda wifi ile ilgili kurulu 2 tane program var.ikisinide cydia'dan indirdim.bir çok ağı görüyor şimdi.bilgisayar 15 ağ görüyorsa 10 tane falan görebiliyor programlar sayesinde.yoksa 2-3 tane görüyordu.

Tamam

• quote:

quote:

quote:

Tamam

• Connectify programını kullanabilmek için daha dogrusu kablosuz agı kablosuz olarak dagıtabilmek icin illaha ki pro kullanıcı mı olmak zorundayız?
  • Biran konuya gireyim bende ipod touch dan internete girerim dedim , sonra düşündümki evde zaten wifi var benim bu konuda işim ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Biran konuya gireyim bende ipod touch dan internete girerim dedim , sonra düşündümki evde zaten wifi var benim bu konuda işim ne

bir zamanlar bizim evde de vardı wifi.ama babam kapattırdı neti
  • Connectify programının prosunu bile kurdum ama aynı olamaz hatasını veriyor.Yani kablosuz ağı kablosuz olarak dağıtamazmışım :(
  • Fikri olan yok mu başka
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gfx.2Bucuk

quote:

Ağ ve paylasım merkezını acıyorum daha sonra bagdastırıcı ayarlarını degıstırıne tıklıyorum ama sonra dediginiz hicbir seyi gormuyorum :(

netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=”AĞ İSMİ” key=”PARolA” keyUsage=persistent

Bu kodu sorunsuz girdiğiniz taktirde Ağ ve paylaşım Merkezi”nde “Bağdaştırıcı Ayarlarında Kablosuz Ağ Bağlantısı 2 eklenmesi lazım.
    Ona sağ tıklayarak etkinleştirin.

sorunsuz şekilde yazdım ama yine yoktu.

ssid=”AĞ İSMİ” key=”PARolA” keyUsage=persistent

” yerine " kullanın...fark eder..
    Bu yöntemle kablosuzu kablosuz olarak paylastiramamaniz imkansiz..
    Siz uğrasın yapamazsanız ben team ile size bağlanır hallederim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

https://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=%C4%B1ntel+pro+wireless+virtual+wifi+&oq=%C4%B1ntel+pro+wireless+virtual+wifi+&gs_l=hp.3...30688.30688.6.30806.1.1.0.0.0.0.97.97.1.1.0...0.0...1c.kN5iGS4SMas&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=a7f02eb9b44a5388&biw=1366&bih=664

ben yapamadım açıkcası.
    intel de ilk kez denedim olmadı oda
    atheros sıkıntısız bu konuda

Sanırım olmayacak :) yardım için teşekkürler cydiadan indirilen programlarında fazla işe yaradığı söylenemez.Daha doğrusu modem cok uzakta olduğu için :D

• quote:

quote:

quote:

Tamam

Neyi nasıl anladğını bilmiyorum ama o programları daha önceden indirmiştim.Kendi kendine yalan söylediğimi zannetme.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam

Neyi nasıl anladğını bilmiyorum ama o programları daha önceden indirmiştim.Kendi kendine yalan söylediğimi zannetme.

Kendi kendine birşeyler anlatmışsın anlamadan tamam dedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

https://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=%C4%B1ntel+pro+wireless+virtual+wifi+&oq=%C4%B1ntel+pro+wireless+virtual+wifi+&gs_l=hp.3...30688.30688.6.30806.1.1.0.0.0.0.97.97.1.1.0...0.0...1c.kN5iGS4SMas&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=a7f02eb9b44a5388&biw=1366&bih=664

ben yapamadım açıkcası.
    intel de ilk kez denedim olmadı oda
    atheros sıkıntısız bu konuda

Sanırım olmayacak :) yardım için teşekkürler cydiadan indirilen programlarında fazla işe yaradığı söylenemez.Daha doğrusu modem cok uzakta olduğu için :D

hocam eğer kablosuz aygıtınızın böyle bir özelliği yoksa veya windows 7 de sorun varsa sanal ağ kurulmuyor. ama dikkat edilmesi gerekenleri bir daha gözden geçirin. cmd.exe kesinlikle yönetici olarak çalıştırılmalı bunu atlamayın. kodu da şu şekilde girmeyi deneyin tırnak işareti olmadan.

netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=deneme key=12345678 keyUsage=persistent

bu gibi durumlar normal çünkü bende laptop,masaüstü ve tp link wn821n var. masaüstüne tp wn821n i taktım ve ayarları yaptım başarılı bir şekilde sanal ağ kuruldu. ama laptopta aynı şeyleri yaptığımda sanal ağ oluşmadı. bunun windows 7 nin zarar gördüğü için olmadığını düşünüyorum. ikisinde win 7 yüklü. ama masaüstüne win 7 yükleyeli 1 ay oldu daha. laptopa her türlü şey olmuş olabilir özellikle virüs falan girmiş olabilir veya bilmeden bir özelliğini kaldırmış olabilirim ihtimaller çok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.