Şimdi Ara

pc'den ps2 memory card ına nasıl save atılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc!den memory card a nasıl save atabilirim?

• atarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesyonel Okur -- 25 Temmuz 2006; 14:28:02 >
  • başka forumlarda yaptılarını söylüyorla max drive die bişiyle ???
  • Çok KOlay Birşey Yapması. yapmıştık bizamanlar ama bilgisayara format atınca gerekli programla kayboldu
    bir cd yapıyorsun memory cardın savelerinden sonra bunu iso haline getiriyorsun sonra cd ye çekip memory carda atıyorsun eğer bulursam sana anlatırım .)
  • Evet yapılıyor ben bir kere yapmışdım EXECFTPS diye bir programı indirip cdye yakıyosun ama ayarları var mesala ağamı bağlayacaksın yoksa tek pc ile birebirmi
    +
    pcde FlashFXP de olması gerek bu program sayesinde memory karta ulaşıyorsun saveleri alıp geri aktarabiliyorsun
  • teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinde biraz daha açık ve anlaşılır şekilde anlatabilirmisiniz.
  • lütfen çok ihtiyacım war yardım edermisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psp de oyunlar save olmuyor..?
    17 yıl önce açıldı
    PS1'e PS2 Memory Card'ı olurmu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lütfen yardım edin. bu konuyla ilgilenen yokmu. çok acil ihtiyacım war.
  • http://rapid share.de/files/26822418/PS2-All-In-One-by-Nemesiz.rar.html (rapidi birleştir)
    bunu indir cd ye yaz ps2yi bu cd ile çalıştır içerisinde "cnf" bütün programlar var
    networkün içinde execftps var onu çalıştır...
    Bilgisayarındanda flashfxp çalıştır normal ftp siteye bağlanır gibi ps2 ye bağlanıyorsun mc yazan memory card oluyor mcye girip indireceksin/download geri yüklemek için upload yapacaksın bundan ibaret takıldığın yeri söyle bende evde tekrar kurcalar tam detaylı yazarım
  • arkadaşım çok teşekkürler. hemen deniycem çok saol eline sağlık...

takılırsam yazarım
  • nero burning ROM ile tdk cd ye yazdım. bu cd yi ps2 ye takıp çalıştırdım.disc could not be read gibi bişi yazdı ne yapmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warkingdom7 -- 24 Temmuz 2006; 17:09:57 >
  • dostum senin ps2de chip varmı kopya oyun oynayabiliyormusun?
  • ewt chip war.
    bide snde msn warmı daa kolay olr konuşmak
  • Alcohol 120% programı indir pcne kur bu program ile yak cdye
  • biliyorum çok sorunluyum ama . alcohol ü indirdim onla yazdım cd yi ps2 ye taktım sonra okudu ps2 disc die enter a bastım cd nin üstündeyken kapkara bi ekran çıktı kaldı öle. ben beceremedim. bana çok basit ve anlaşılır bir şekilde baştan anlatırmısın lütfen kafam karıştı
    (yanlız cd yi rar olarak yazdım çünki rar dosyasının içindeki dosya şifreliydi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warkingdom7 -- 24 Temmuz 2006; 19:52:21 >
  • bulduuummmmwww.nemesiz.com şifre haa
    kusura bakma gerçekden farkında değildim dosyanın şifreli olduğundan ve biraz aradım

şimdi rarı aç tek bir dosya olarak göreceksin sadece Alcohol 120% ile cdye yak
    ps2yi çalıştır karşına beyaz bir sayfa gelecek her hangi bir tuşa bas sonra en üstedekini seç girdiğin menüden networkü seç execftps ile işi bitir baya yaklaşdık yaa bak bu işi becerecez...
    ben bi kere yaptım aklımda fazla kalmadı ama sana bu işi yaptıracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMesut -- 24 Temmuz 2006; 22:30:58 >

• her şey tmm cd yi okudu açtım programı ps2 den ama pc den flashfxp ile ps2 ye nas bağlancam flashfxp kullanmasını bilmiom. bunu da çözdüğümüz zmn iş bitti demektir.

çookk saol
  • atılıyor Magic ile..
  • Harbiden PS2yle PCnin birbirini görmesini nasıl sağlıyosunuz sadece cd aracılığıyla?????
  • warkingdom7 dostum bu akşam evde denemeye çalışacam zaman bulabilirsem tam açıklamalı yazacağım bu işi bitirecez
    Super Sonic ps2de network kartı olması gerek + çipli olması gerek birde pc tabi network kartlı veya onboard fark etmez...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.