Şimdi Ara

PC'den ses gelmiyor. (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, masaüstü bilgisayarım sessizliğe büründü, yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle, harici ses kartım yok, anakart'dan alıyorum sesi. Anakart'ın markası, ASUS Rampage IV Extreme

Şu an arka paneldeki yeşil girişe hoporlör jack girişini bağladım, müzik açtığımda cızırtılı sesten başka bir şey gelmiyor. Nerede yanlış yapıyorum arkadaşlar, lütfen yardım edin :(

PC'den ses gelmiyor. (Resimli) PC'den ses gelmiyor. (Resimli) PC'den ses gelmiyor. (Resimli) PC'den ses gelmiyor. (Resimli) PC'den ses gelmiyor. (Resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkangurkan -- 27 Kasım 2014; 23:07:15 >

• driverlarını yeniden yükle. ayarlarını bozmamışsan eğer sorun donanımsaldır. jack girişlerinde veya kablorında ezik falan var mıydı?
  • Kaç defa yükledim kaldırdım olmuyor, gına geldi artık resmen. Kablolarda ve girişlerde bir sorun görünmüyor.
  • Yok mu arkadaşlar cevap verecek kimse ?
  • Saatin ordaki ses işaretine sağ tıkla Kayıttan yürütme aygıtlarını aç hoparlör yazan yerin üstüne sağ tıkla varsayılan olarak ayarlayı seç birde öyle dene..

Sonucu lütfen bildirin.
  • Dediğinizi kaç defa yaptım, varsayılan olarak atıyorum ama cızırtıdan başka ses yok. Bios ayarlarından HD Audio seçiliyken hoporlör devre dışı görünüyor, AC97'yi aktifleştirdiğim zaman ise hoporlör aktif görünüyor. AC97 driverini de yükleyemiyorum bir türlü, aşağıdaki hatayı veriyor. Bu sürücü yazılımını yine de yükle dediğim halde yüklenmiyor.

PC'den ses gelmiyor. (Resimli)

• Everest home edition programı ile ses kartının tam modelini öğrenip buraya yazarmısın

bide işletim sistemi 32 64?
  • Windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum. Harici ses kartım yok, anakart'dan alıyorum sesi.
  • Tamam da dostum tam modeli nedir AC97 nin bi yıgın modeli var.
  • İstersen program ile bağlan sen bak kardeşim, kafam durdu benim ya.
  • realtek Var aygıt yöneticisinden onu tamamen kaldır pc resetle pc açılınca güncel sistemine uyan realtek bul indir 64 bit demişsin dikkat et yanlış yükleme olmaz benimde başıma geldi aynısı sonunda yapmıştım :D
  • driver pack solution ile driverları otomatik bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.