Pc mi telefon gibi kullanmak istiyorum, yani telefon cihazı yerine kullanacağım pc'yi arayan numaraları görebileceğim ayrıcada herhangi bir numarayı arayabileceğim bir yazılıma ihtiyacım var bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
Teşekkürler
Öncelikle Fax modem kartın olması lazım. Ayrıca bir de microfona ihtiyacın var. Telefon fişini bu fax modeme takıp Numaraları çevirebilirsin. Eskiden öyle yapıyordum. Yani bilgisayardan arama yapıyordum. Ama çok gerekli bişey degil. Telefon daha mantıklı
quote:
Orjinalden alıntı: hackercesur
Öncelikle Fax modem kartın olması lazım. Ayrıca bir de microfona ihtiyacın var. Telefon fişini bu fax modeme takıp Numaraları çevirebilirsin. Eskiden öyle yapıyordum. Yani bilgisayardan arama yapıyordum. Ama çok gerekli bişey degil. Telefon daha mantıklı
Aynen uyraştığına değmez
Dialup sisteminde kullanığım zaman dan kalan (dahili fax-modem) kartımın yazılım programını kullanıyorum pek becerikli. (Fax alma-gönderme, telefonlaşma, email alma-gönderme vs) eski yazılımları ara bir derim yenisini bulamadım (hep paralı) (BVRP)