Şimdi Ara

PC'den TV'ye Görüntü Aktarımı Bir Bakın Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyla alakası yok ama belki bunu bilen vardır diye ümit ediyorum.

Arkadaşlar pcdeki görüntüyü televizyona nasıl aktarabilirim?Çevremdekilere sordum işte TV kartı ile olduğundan vb bahsettiler ancak tam bir sonuca ulaşamadım.

Bunu anlatabilecek var mı?TV kartı gerekiyorsa bilgisayarımda var.

Şimdiden Teşekkürler...

• Tv kartı televizyondaki görüntüyü bilg e aktarmıomuydu yavs >?

Sro da plazma da süper oynanır haa
  • ekran kartında tw out warsa yapabilirsin oda masa ustu ozellikler ayarlardan seccenek war
  • Tv tools isminde bi program var onunla yapabilirsin.Ayrıca yeni sürücülerde tv-out yazılım desteği de var.Bu arada ekran kartının tv-out özelliğinin de olması dlazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LNavigator -- 25 Mayıs 2008; 13:00:50 >
  • TV'nde TV OUT girişi varsa bilgisayarın kasasına kablosunu takıyorsun ve diğer ucunu TV OUT girişine takarsan AV'a bastıgın yerde yani INPUT menüsünden PC seçeneğini seçtiğin vakit görüntü sağlanıyor. xD ben yaptım HDIM ile süper birşey oldu sro süper oynanıyor tavsiyesi benden..
  • bende yaptım eşşek kadar ekrande cam actım hava durumu gibi gectim karsısına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scolerr®

TV'nde TV OUT girişi varsa bilgisayarın kasasına kablosunu takıyorsun ve diğer ucunu TV OUT girişine takarsan AV'a bastıgın yerde yani INPUT menüsünden PC seçeneğini seçtiğin vakit görüntü sağlanıyor. xD ben yaptım HDIM ile süper birşey oldu sro süper oynanıyor tavsiyesi benden..

bu daha net gibi geldi.Teşekkür ederim.Kafama birşey takıldı TVde tv out kısmına takıyoruz da PCde nereye takmamız gerekiyor?

Piton ya senin dediğini denedim de bnm masaüstü özelliklerde öyle birşey bulamadım:)

Ayrıca buraya da yazmak çok iyi olmuş.Bu konunun asıl olması gerektiği yere de bi tane açmıştım.Onda ses seda yok :)Ne varsa srocularda var yine:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OzKhaN_ -- 25 Mayıs 2008; 17:26:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben plazmada oynuyorum 106 ekranda hemde:))
  • Şuan için bilgisayar görüntüsünü televizyona yüksek kalitede veren iyi bir ekran kartı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 25 Mayıs 2008; 19:02:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.