Şimdi Ara

PC Depo neden bu kadar ucuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım laptopunu pcdepodan aldı sorunsuz geldi. Ben de bir tane ultrabook almayı düşünüyorum ama alacağım ultrabook fazla ucuz. Örnek vermek gerekirse vatanda 3500tl pcdepoda 1050tl. Hani arkadaşım almamış olsa kesin bit yeniği var diyip almazdım ama o hiçbir sorun yaşamadan aldı. Neden ucuz burası bu kadar yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar

• Arkadasın ne zaman aldı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yıldı sanırım
  • Geçen yıl sanırım fiyatlar böyle degildi.
    Şu an ürünleri ve parasını alamayan binlerce insan var 3.500liralık ürünü o fiyata kimse satamaz. Sakın bulaşma fiyat her şeyi açıklıyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca pc depo battığı için fiyatlar güncellenmiyor olaki bir bilmeyen daha gelir kaz gibi yolarız hesabı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oosan007 O kullanıcısına yanıt
    Pcdepo bir-iki ay önce battı, sitesinde de açıklamalar mevcut. Satış yapmıyorlar şuan, fiyatlar da gerçekleri yansıtmıyor. Firmanın geleceği belirsiz.
  • İstesende sipariş veremiyorsun şu an site satışa kapalı 1 seneden önce açamazlar şu an gönderemedikleri ürünlerin borçlarını ödüyorlar.

Gerekli açıklamayı burdan yapmışlar

http://www.pcdepo.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbus_dnz -- 1 Mart 2016; 23:50:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.