Şimdi Ara

pc donanım:teknik bir sorum var (arıza ile ilgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dün exper celeron çift çekirdek işlemcili dizüstü bilgisayarıma su içerken bardak ters döndü ve klavyesine su döküldü , bana göre çok döküldü ama bilmiyorum içine kaçmış mıdır, sanırım bir su bardağının 4 te biri kadar döküldü. ama içine kaçmış mıdır bilmiyorum. toplam sanırım 16 saat falan oldu ,ama şu anda benim görebildiğim belirgin bir sorun yok , sadece birdefa klavye tuşlar basmadı ama bu aralıklarla zaten oluyordu. birde ağ açılmadı az önce ama buda daha önce bikaç defa olmuştu,bununla ilgisi yok yani sanki.. ve şu an sizle çok rahat herhangi bir sorun olmadan yazışıyorum.

fakat dün bu olay olmazdan öncesınavlarıma hazırlanabilmek için bilgisayarımı satışa çıkarmıştım 300 tl demiştim ilanda , ancak ilan metninde hiçbir arızası yoktur demiştim. ancak bu olay da olmamıştı. şimdi arayanlar oluyor ,sizce su içine girip arıza yapacak olsaydı şimdiye belli olmaz mıydı,hem sonra satıp vicdanen de sıkıntıya girmek istemiyorum ,300 tl ye satacam ama sıkıntısı yoktur demiştim. lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi.?,teşekkürle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.