Şimdi Ara

Pc Donuyor,klavye mouse çalışmıyor (Acilll)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcim amd 2500 asus anakart ram 2x256 twinmos ve 512 kingston !hafta öncesine kadar bu sistemle hiçbir sorun yaşamadım taki elektirik kesintileri başlayana kadar Pcyi açtığımda ekrana görüntü gelmiyordu(lcd monitörde) eski monitörümle(crt) denedim yine aynı sorun biraz bekledikten sonra pc açılıyor ama bişeyle uğraştığım zaman bazen 1 saat bazen 5 saat sonra pc donuyor klavye + mouse çalışmıyor ama arka planda mesela winamp çalışıyor hala müzik dinleyebiliyorum teknik servise götürdüm twinmos ramlerden biri bozuk dedi ama hangisinin olduğunu bilmiyorum evde dene 512 lik kingstonu kullanırsan daha iyi olur dedi ama denemeler sonucu bütüm ram kombinasyonalrı aynı hata ile sonuçlandı Ama hala 1gb gösteriyor ramlaeri Cpu sıcaklığı 46 sistem sıcaklığı 59 u buluyor en son gördüklerim bunlar Sorun nerde? işlemcimi yerinden oynadı ? anakarttamı sorun var ? psu mu yetersiz? ramlerin 3 demi gitti ?

yardım lütfen kafayı yicem projelerimden dolayı teknik servise tekrar götüremedim save edip edip yapıyorum bişeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylin3 -- 11 Ağustos 2006; 0:16:38 >

• PowerSuply kaç wolt luk ??
  • başka bir ekran kartını dene. sorun yüksek olasılıkla bu sebepten.

bir de o ilk açarken görüntü gelmediği zaman sistem yine çalışıyr gibi davranıyor mu? yani windows açılma süresini bekleyince windows açılıyor mu, windows açılma sesi geliyor mu? eğer geliyorsa ve monitörlerden de dediğin gibi eminsen kesin olarak ekran kartından kaynaklanan bir sorun
  • power supply casecom 420w wolt u bilmiyorum

ekran evet herşey çalışıyor fanlar ekrana görüntü gelmiyor ama ekran kartınıda çıkarıp tekrar taktım oyun bile oynuyorum ama dediğim gibi fazla gitmiyor belli bi süre sonra donuyor

ha bu arada topraklama yok bu söylemeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylin3 -- 11 Ağustos 2006; 0:33:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: skylin3

power supply casecom 420w wolt u bilmiyorum

ekran evet herşey çalışıyor fanlar ekrana görüntü gelmiyor ama ekran kartınıda çıkarıp tekrar taktım oyun bile oynuyorum ama dediğim gibi fazla gitmiyor belli bi süre sonra donuyor

ha bu arada topraklama yok bu söylemeyi unutmuşum

ekran kartının yeterince soğuduğundan emin misin?
    çünkü bir süre geçtikten sonra oluyor demen düşündürüyor. bunu bir dene.
  • oyun donmuyor hala oyun oynayabiliyorum joytstickle oynadığım için anlıyorum klavyenin çalışmadığını oyundan çıktığım gibi sap gibi kalıyorum msndeki kamera bile çalışıyor
  • bendede oulo herkes sıcaklıktan dio sıcaklığa baktım 125leri bulunca restart atıo soğutma ünitesini değiştirmeyi denicem....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reset atmıyo klavye ve mouse kitleniyo kapatıyom tekrar açılmıyo hemen biraz beklemem gerekiyor
  • Bi yerde ısı problemi var. Cpu olabilir, Vga olabilir yada anakart chipset olabilir.
  • bence önce bi güzel temizlik yap kasanın icinde ekran kartının falan fanlarını kontrol et temizmi diye büyük bi ihtimal ısınma sorunu ondandır
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var...
    uzun süreli bilgisayar kullanıyorum hergün.bazen internetteyken bazende oyundayken mouse+klavye donuyor.
    amd phenom+asus m3a+geforce nVidia 8800 gt var...
    acaba sorun ana kartın ya da ekran kartının fazla ısınmasından kaynaklanabilir mi?
    çünkü sürekli hergün pc başında yapmam gereken çalışmalarım var :/
    servise götüremem :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.