Şimdi Ara

Pc Durduk Yere Takılıp Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni pc aldık, ilk aldığımızda sorunsuz çalışıyordu ama şimdi oyun oynarken durduk yere takılıp kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum, hoparlörler ekrana yakın duruyordu ondan olabilir diyerek yerini değiştirdim yine donup kaldı, bilgisayar peteğin yanındaydı sıcaklıktan olabilir dedim bilgisayarın yerini değiştirdim yine olmadı, hata veren oyunlar Maunt&Blade Warband , Battle For Middle Earth 2. ve 1. bilgisayarın özellikleri 4 gb ram, 2 gb ekran kartı 8 çekirdek 22 inç monitor 5.1 ses sistemi yardım ederseniz sevinirim...

• parçalarda uyumsuzluk olabilir
  • board,
    işlemci,
    ram,
    ekran kartı,
    pci kartlar,
    mouse,
    klavye,
    kamera,

başka neler var yaz bakalım. marka ve modelleri doğru yaz ama
  • valla ince detayları bilmiyorum fazla.ram DDR3 4 GB ekran kartı DDR5 2 GB ana kartı asusun üst bi modeli işlemcisi de 8 çekirdek bildiklerim bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedcezirKarakan -- 15 Ocak 2012; 14:10:04 >
  • bisürü sebebi olabilir, sorunu daha detaylı yazman lazım dostum
  • Ya şundan eminim özellikle kontrol ettirdim toplama pc olduğu için parçalarda uyumsuzluk olur diye ama kesinlikle uyumsuzluk yok.Birde oyununa göre hata veriyo.Mesela modern warfare 3 oynarken hiç takılmıyo ama mount blade wardan oynarken durduk yere ekran gidiveriyo kasada sorun yok yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.