Şimdi Ara

pc ekran gidiyor fakat kasa çalışmakta ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    p4 3 ghz işlemcı
    1gb ram
    hd 3850 ati ekran kartı
    400w psu

ekran gidiyo ses geliyoo bi kac saniye sora sesde gidiyoo ama psu işlemci ekran kartı hala çalışıyoo ...
    birde anakartın usb'leri yandı pcı girişli usb aldım,takınca bilgisayar bu sefer hiç çalışmıyorr elektrik bile almıyoo ... nasıl bi sorun olabilirr ..tecrübeli varsa bi el atsaa ...
    teşekkürlerrr ..

• Ramlerde bir sorun olaraiblir Onları kontrol etmeni öneririm gerekirse temizle iyice Usb sorununda yardım edecek bir fikrim yok ondada komple elektirik gelmiyorsa elektirikle alakalı yada power le alakalı bir sorun olabilir
  • kasayı ekran kartı ram pil ..işlemci harıç ne var ne yok cıkarıp makineyı soktum ıcıne temızledım .. bal dök yala hesabı oldu resmen...
    benım power supply yenı aldım anakrt 22 pın yada 20 pın tam bılmıyorum power 24 pin sanırım yanı anakarta taktıgımda ıkı pın acıkta kalıyoo bununla ılgılı olabılırmı ???...birde hd 3850 ekran kartı psu baglı yane direk elektrık alıyoo bendekı psu yeterlı olmama gıbı bı durum olabılırmı yada yeterlımıdır ????....pc ye hard dısk baglayamıyorum makına bozuk tv gıbı kosede yatıyoo ????
  • guc kaynaginin markasi ne? bak zaten usb leri yaktigini soyluyosun... guney koprusu fazla ısınıp zarar gormus olabilir. Guney koprusu eski sistemlerde usb portlarıda ide portları da pci portlarıda kontrol eden kopru...
  • psu cooler master..
    psu yenı ..ekran kartıyla bırlıkte almıstım ..
    inş onda sıkıntı yoktur yaww ????
  • yaa bi yardım edecek yokmu ???
  • güncellllllll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • su cooler master in resmini bi alabilir miyiz? kac watt kendisi daha yakindan tanima sansimiz olur.

Ayrıca ekran kartının sicakliklarini olcuyor musunuz?
  • resim koymaya çalışıyorum max 200 kb resim istiyoo benım resım 400 kb ??? nasıl çıkıcam bu işin icinden ?????????????
  • uğraştırdı ama oldu ...gerçi garip bişe oldu ama ????
    psu bu sıcaklıgı nasıl ölçebilirimm biosdan bi yolu varsa ordan bakayım proğram beni zorlar ???

pc ekran gidiyor fakat kasa çalışmakta ..
  • Üstüne soguk bir su icebilirsiniz... cunku bu PSU Cooler master degil. Sahtesi yani çakması...

Kendinize guzel bir guc kaynagi bakmaya baslayabilirsiniz.
  • eyw su içeyim içmesinedee =)))....tamamen bu psu içinmi bu kadar zahmet eziyet ...yane bu kadar sıkıntı psu yetersiz olduğu içinmii.. kesin eminmiyiz yanii ...
  • önerdiğiniz bi psu varmı ??? bu sistem için değilde bir kaç aya iyi bi pc düşünüyorum onun için ????
  • Hocam bakın sahte guc kaynaklari diye internette arayin karsiniza gelecek web sayfalarından aciklamalari gorursunuz?
    iyi bir pc alacaksaniz madem 300 civari bir psu alin. 5 yıllık yada 7 yıllık garantisi olan PSU lardan alabilirsiniz. Hem garantisi cok uzun olur sıkıntı olursa rahatca degistirirsiniz
  • bu 300 fiyatı degil degilmi ???
  • Evet. 300 tl veya daha fazla tutabilir hani garanti vermiyorum fiyatta ama en azindan basin agrimaz bi daha
  • bence buna yatırım yerine yeni bişi kurmak daha mantıklı
  • 300 lıraya nasıl bir psu diyosunuz ???..
    ben kuracağım pc'yehttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html
    bu psu düşünüyordum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.