Şimdi Ara

PC GAMEPAD ALACAKLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok sık gamepad alan birisi olarak(ya kırarım gol atamayınca ya köpeğim yer asabiyiz birazz:=))) her gamepad yenilememde farklı markaları deniyorum. En son logitech f310 hatasından sonra tekrar arayışa girdim kendim usb çevirici ile sony ps2 dualshock h serisi kullanıyorum malesef piyasa a serisi kalitesiz sony dolu tuşları takır tukur vs.vs.herzaman bulamıyorum bu yüzdende sürekli sony için alternatif aramaktayım Dün teknosada gezerken bir köşeye atılmış kutusu yamulmuş sefil gibi duran gameped dikkatimi çekti. Defolu kutudan gazı alarak dur bir bakayım beğenmezsem eski halinden güzel paketler düzeltirim diyerek bir güzel açtım orada. İlk olarak kasası gayet sağlam diğer çin mallarındaki gibi gıcırtı yok .Tuşları sony h serisi hissini veriyor sessiz .Analoglar en az sony kadar kaliteli ve ağırlığıda hiç fena değil . Çalışmasındaki hassasiyet ve kararlılıkta sony gibiyse eğer aradığım kolu buldum diyerek satın almaya karar verdim. Sonrasında bir güzel kutusunu düzeltip garibanı yüksek bir yere koydum daha fazla yerde sürünmesine dayanamadım:=))Aklımda temizini almak vardı fakat stokta kalmadığı için dönüp dolaşıp yine buna geldim ya allah dedim kaptığım gibi kasaya gittim 24 tl gibi bir fiyat ödedikten sonra eve geldim. . Kolun titreşimide çok kuvvetli ürünle birlikte gelen cd yi kurduktan sonra birçok oyunda çalışıyor.. Bu ürünü bu fiyata aldıktan sonra logitec f310 u almak büyük aptallık dedim kesinlikle powerway ın yanına bile yaklaşamaz.Algılaması mükemmel kesinlikle yön tuşlarında ve analogda sapma yok fifada skill shov yapanlar logitech den çok daha memnun kalacaklar garantisini veririm. F310 dışında 510 710 vs hepsini kullandım kesinlikle bu marka bu paraları haketmiyor. Size tavsiyem özellikle ezelden beri sony konsol kontrollerine alışkanlığınız varsa bu kolu yavana atmayın .Bence hem kendi sınıfında hemde logitech ile kıyaslandığında iddalı bir ürün diğer çinlilerden çook farklı bahsettiğim model powerway pw007 . Dünden beri 2 kezde masaya vurdum henüz sorun yok.))

• Yaklaşık 4 yıldır pirana model kol kullanıyorum... Ama kolun alt kısmı klasik ps3 kollarını 3 katı uzunluğunda

Bimden 12 tl ye almıştım hala canavar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech F710 kullanıyorum bir sorununu görmedim gayet iyi.
  • Kullancının beklentisine göre değişir tabiki 310 510 710 aynı kollar biri titreşimli biri kablosuz vs başka hiç bir farkı yok hepsini kullandım. Bence yön tuşları kalitesiz ve istikrarlı çalışmıyor fifada koşuyu manual olarak serbest bıraktığında çoğu zaman adam başını alıp kafasına göre gidior . LB LT tuşlarına basıkken sağ analoğu kullanmak istediğinde kombine hareketlerde kesintisiz algılamıyor. Misal fifada arka arkaya kesinti vermeden 3 4 hareketi kombine edemiyorsun ya lt yi bırakıyor yada sağ analoğu kesiyor . Ara ara tutukluk oluyor ve istediğin hareketi istediğin saniyede yapamıyorsun bunu amatör kullanıcı pek fazla anlamaz. Logitech kullanıcıları hiç kusura bakmasın bendede mevcut ama para tuzağı benim görüşüm bu yönde ben bu söylemlerimin hepsini sadece futbol oyunları üzerinden yapıyorum diğer oyunlarla fazla ilgilenmiyorum.Piranhayıda kullandım emin ol piranha bunun yanında ucube kalır. Ben markaları kötülemek için konu açmadım yanlış anlaşılmasın gerçekten aradığım alternatifi buldum o yüzden paylaştım kesinlikle sony dualshock 2 yi ne titreşimde ne rahatlıkta nede kalitede aratmaz logitech için yanıp tutuşan arkadaşlarım var bütçelerini zorlayıp düşük imkanlarda sırf adı olduğu için fifada desteği ve fotoğrafı var diye kaliteli sanıp almak için uğraşıyorlar hiç gerek yok anlatmak istediğim bu sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 15 Aralık 2013; 17:21:22 >

• koray_a K kullanıcısına yanıt
    Keşke resmini koysaydın. Neyse ben koyyim. Almak isteyen olur :)
  • Teşekkürler Ali bahsettiğim gamepad bu seri değil pw007 mavi tuşlu olan

[simage]
    [/simage]
  • Gerçekten kalitesine şaşırdım ısrarla denemenizi tavsiye ediyorum Logitech 310 u attım kenara duruyor. Buda markanın internet sitesi sıkıntı olduğunda muhattab olacak birileri var en azından. Bence bu marka tüm raflarda yer bulmayı hakediyor.

http://www.powerway.com.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.