Sinirden kafamı duvarlara vurduğum bir sorunla karşılaştım. Umarım yardım edebilecek birileri vardır.
Sistemim Windows 10. Bilgisayarım her 10 saniyede bir fare hangi konumdaysa oraya çift tıklama yapıyor kendiliğinden. 2 farklı fare ile denedim, sorun devam ediyor. Hatta emin olmak için fareyi belirli bir konumda bırakıp kablosunu çektiğimde yine tıklamaya devam ediyor 10 saniyede bir. Yani donanımsal bir sorun değil benim gördüğüm kadarı ile. Fareleri laptopta kullandım, sorunsuz çalışıyorlar. Bu yazıyı yazarken bile işkence çekiyorum resmen.
Var mı aynı sorunu yaşayan ya da çözüm önerisi olan?
Bilgisayarınızda clicker olabilir virüs ve zararlı yazılım taraması yapın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
mouse da bi problem yok diyorsun o zaman virüs tarzı bi illegal durumdan kaynaklı. yoksa neden böyle birşey yapsın. tarama yapın birşey cıkmaz ise şunu deneyın:
aygıt yonetıcısıne gırın. fare secenegınde kac tane fare olduguna bakın. eger 1den fazla ıse 1 tanesini kaldırın. fare hareketi keserse fareyi cıkarıp tekrar takın ve bu sefer bır dıgerını kaldırın.
Sorundan önceki bir tarihe sistem geri yükleme yapabilirsin. Yada adwcleaner veya malwarebytes programları ile taratırsan işini görecektir. Virüs kaynaklı bir sorun gibi duruyor.