Şimdi Ara

pc hiç tepki vermiyor.açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc 2.4 pentium.olayı baştan anlatayım.ide anakartim a desteklediği için sata hardadisk taktım.sonra bi ara iyi kullanırken hiç tepki vermedi.ide harddisk yandı.yanani atıp beraberinde eski güç kaynağını değiştim.sorun ortadan kalktı.ama 2hafta sonra bugün pc yine hiç tepki vermiyor.harddisk sağlam biliyorum.NEDEN ANAKART GÜÇ KAYNAĞINI ÇALIŞTIRMIYOR.hiç bir tepki yok.ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim .

• Ana kartta yanmış olabilir. Benimde başıma geldi. Bütün parçaları söktüm. Ramleri ve CPU yu bile söktüm. Anakartı çalışan başka bilgisayardaki parçalarla çalıştırdım çalıştı. Cpu yu çalışan bilgisayara taktım çalışmadı yani cpu yanmış. Bu biostan 1 sene önce yaptığım voltaj ayarında 0,1 oranındaki yükseltme neden olmuş. Yani artan sıcaklık bilgisayarın baş düşmanı. Powersuply'ın içindeki pervane bile zamanla yavaşlıyor. Ayrıca voltajı artıp eksilen elektriklerimizde zarar veriyor. Bütün parçaları çalışan bir bilgisayarda test etmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondurak23

arkadaşlar pc 2.4 pentium.olayı baştan anlatayım.ide anakartim a desteklediği için sata hardadisk taktım.sonra bi ara iyi kullanırken hiç tepki vermedi.ide harddisk yandı.yanani atıp beraberinde eski güç kaynağını değiştim.sorun ortadan kalktı.ama 2hafta sonra bugün pc yine hiç tepki vermiyor.harddisk sağlam biliyorum.NEDEN ANAKART GÜÇ KAYNAĞINI ÇALIŞTIRMIYOR.hiç bir tepki yok.ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim .

bütün bileşenleri sök pilot sistem yap işlemci ram kalsın üstünde anakartın onbord vga sı varsa ordan bağla daha sonra bilgisayarı anakartın jumperinden pw sw den çalıştır baktın gene görüntü gelmiyor işlemciyi değiştir gene yok rami değiştir deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin tam göremediğimiz için birşey söyleyemiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

quote:

arkadaşlar pc 2.4 pentium.olayı baştan anlatayım.ide anakartim a desteklediği için sata hardadisk taktım.sonra bi ara iyi kullanırken hiç tepki vermedi.ide harddisk yandı.yanani atıp beraberinde eski güç kaynağını değiştim.sorun ortadan kalktı.ama 2hafta sonra bugün pc yine hiç tepki vermiyor.harddisk sağlam biliyorum.NEDEN ANAKART GÜÇ KAYNAĞINI ÇALIŞTIRMIYOR.hiç bir tepki yok.ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim .

bütün bileşenleri sök pilot sistem yap işlemci ram kalsın üstünde anakartın onbord vga sı varsa ordan bağla daha sonra bilgisayarı anakartın jumperinden pw sw den çalıştır baktın gene görüntü gelmiyor işlemciyi değiştir gene yok rami değiştir deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin tam göremediğimiz için birşey söyleyemiyoruz

kesinlikle.
    bu sorunu ancak bu şekilde çözebilirsiniz.

• cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..ama bağlantıları söküp taktım..sorun düzeldi..ama nedense sadece günü kurtardığımı düşünüyorum..
  • quote:

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..ama bağlantıları söküp taktım..sorun düzeldi..ama nedense sadece günü kurtardığımı düşünüyorum..

Bu sistemle anca günü kurtarabilirsin zaten üzerinde durulacak bi sistem değil
  • arkadaşlar şundan artık emin olmaya başladım..usb lerimde sorun var..mesela 6-7 ay önce usb aygıtı okunamıyor gibi uyarı alıyordum arada bir..şimdi ise hub bağlantı noktasında aşırı yüklenme var diye uyarı alıyorum..ve bugün yine pc açılmadı..tüm bağlantıları söktüm taktım yooook...usb sökünce pc çalıştı...SORUN USB GİRİŞLERİNDE..şuan da yazıcıyı görmüyor..ne yapmalı peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC donuyor tepki vermiyor
    7 ay önce açıldı
    Laptop tepki vermiyor.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar şundan artık emin olmaya başladım..usb lerimde sorun var..mesela 6-7 ay önce usb aygıtı okunamıyor gibi uyarı alıyordum arada bir..şimdi ise hub bağlantı noktasında aşırı yüklenme var diye uyarı alıyorum..ve bugün yine pc açılmadı..tüm bağlantıları söktüm taktım yooook...usb sökünce pc çalıştı...SORUN USB GİRİŞLERİNDE..şuan da yazıcıyı görmüyor..ne yapmalı peki?

Aynı sorunu yaşıyorum,pc acilmiyordu hiçbir şekilde,sorun usb denmis,takili olan Gamepad bozulduğu için açılmıyor sistem.y aziniz sayesinde farkettim.biraz hort oldu ama.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.