Şimdi Ara

Pc hiçbir oyunu açmıyor oyunu açmak için tıkladığımda donuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc ye yaklaşık 1 hafta önce format attım. ve formattan sonra nedense pc de bi anormallik olmaya başladı herhangi bir oyun yüklediğim zaman oyunu açmak için
    simgesinin üzerine tıkladığmda oyun açılmıyor pcyi donduruyor . ne yapmamlazım

• olur öyle arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo Elric

olur öyle arada

arada deil yüklediğim bütün oyunlar öyle :test driver unuted2:pes2014:asassin Creed R Gta IV ve benzeri oyunalrın çoğunda oyun açılmadan donuyor ve pc de donuyor
  • quote:

olur öyle arada

Çok Açıklayıcı Hocam
  • quote:

olur öyle arada

hahaha Cem Yılmaz'ın askerdeki psikologu geldi aklıma tek cümleyle sorunu çözmüşsün tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MindLessRookie

quote:

olur öyle arada

Çok Açıklayıcı Hocam

eeee beyler sizin bi çözümünüz varmı
  • Driverlardan kaynakl olabilir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Driverlardan kaynakl olabilir mi acaba?

Driver cd lerini yukledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ByTesadüF

quote:

Format atarken bir sıkıntı olmuş olabilir mi? Yazılımsal değilse sorun donanımsal olabilir fakat formattan sonra olması yazılımsal seçeneği daha ağır bastırıyor.
  • quote:

quote:

olur öyle arada

Çok Açıklayıcı Hocam

bendede oluyordu öyle arada. format attım düzeldi. bu arada arkadaşın sorunu ne ben anlamadım
  • Kasayı yan yatır demek geldi içimden

Format at yada geri yükleme
  • quote:

quote:

quote:

olur öyle arada

Çok Açıklayıcı Hocam

bendede oluyordu öyle arada. format attım düzeldi. bu arada arkadaşın sorunu ne ben anlamadım

aynen dostum valla çözemedim senin olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Kasayı yan yatır demek geldi içimden

Format at yada geri yükleme

format atık tan sonra oldu zaten
  • Format attıktan sonra eğer oyunların hdd diğer bölümünde kurulu ve sen yeni kyrulum yapmadan oradan başlatmaya çalışıyorsan ondan olabilir bazı oyunlat format sonrası tekrar kurulum istiyor eğer öylr değilde c içinde yeniden kurulum yaptıysan cd sürücüleri değilde en güncel sürücüleri kur son ihtimal exe bozan bir virüs var o bulaşmış olabilir tarama yaptır .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

Format attıktan sonra eğer oyunların hdd diğer bölümünde kurulu ve sen yeni kyrulum yapmadan oradan başlatmaya çalışıyorsan ondan olabilir bazı oyunlat format sonrası tekrar kurulum istiyor eğer öylr değilde c içinde yeniden kurulum yaptıysan cd sürücüleri değilde en güncel sürücüleri kur son ihtimal exe bozan bir virüs var o bulaşmış olabilir tarama yaptır .

exe.bozan virusü biliyorum zaten pc de var ne yaptıysam kurtulamadım.ama format attığımda C VE D Yİ BİÇİMLENDİRDİM yani içleri tamamen boştu daha sonra driverleri ve oyunları yukledim yüklediğim oyunu kurulum bittiği anda açmaya çalıştım açmadı imleç döndü döndü pc tamamen dondu reset atmak zorunda kaldım 3-4 oyundaha yukledim onlarda da aynı hata bi (gta IV TEST DRİVER UNİTED2.Asassasin Creed R.Pes2014) gibi oyunlarda bu hatayı alıyorum.Birtek ETS2 de donma hatası almıyorm
    oda sadece imleç dönüyor dönüyor ama bi halt olmuyor.(exe. si bozuk deil yukledim andan itibaren böyle)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .ByTesadüF

quote:

Format atarken bir sıkıntı olmuş olabilir mi? Yazılımsal değilse sorun donanımsal olabilir fakat formattan sonra olması yazılımsal seçeneği daha ağır bastırıyor.

bende ondan şüpeleniyorum çünkü pc 32 bit ben 64 bit format attım ama 32 bitten daha iyi durumda pc 32 bit iken 78 aşağya inmiyordu cpu şimdi en fazla 50 oluyor oda oyun vb yuklerken

64 BİT FORMAT ATTIM AMA BİLGİSAYAR AÇILIRKEN DEL TUŞUNA BASTIĞINDA MAVİ BİR EKRAN GELİR VE ORDA Bİ TÜR ÖZELLİK VB LER OLUR BEN ORDAN 32 BİT OLAN YERİ 64 BİT YAPTIYDIM(OYUN AÇILMAYINCA ORALARI KARIŞTIRDIM)VE ONU BULDUM PC YANİ SİSTEM ÖZELLİKLERİNDEDE 64 BİT OLDU

• ee sonuç ne baştan format attıramam yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.