Şimdi Ara

pc için LG 55'tv alıcam,sizce problem olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc ye monitör yerine 55" LG led tv alıcam, büyük ekranda oyun keyfi lçin. Ancak oyunun görüntü kalitesinde bozulmalar (büyük ekran oldugu için) olur mu? Yoksa en yüksek çözünürlükte hersey güzel gözükürmü?
    Bana yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadasim tv ile aranda 3.5 - 4m olacaksa sorun yok. yok yakinlardan oynicam dersen 32" bi tv al isini gor derim ben. 55" tv ile 3 metreden dahi gozlerin rahatsiz oluyo film izlerken kendimden biliyorum.
  • Bence macera aramayın.
    İlla alıcam diyorsanız input lag, ghosting sorunlarını göz önünde bulundurun. Mümkünse 1:1 pixel mapping yapabilen tv'lere yönelin.
  • evet kardesim mesafeyi en az 4m tutmam lazım. Ayrıca kablosuz mouse ve klavyede sart sanırım :(

S.R.T kardesim söyledigin terimlere biraz yabancı kaldım :(
    ghosting, 1:1 input pixsel nedir detaylı anlatırmısın .

• İnput lag: Oyunda yaptığın hareketin ekrana geç gelmesiyle oluşan bir problemdir. Burada oluşacak gecikme canını sıkabilir.
    Ghosting: Hayalet efekti, yani ekrana gelen görüntünün yeterli hızda tazeleyemediği için bir önceki görüntünün ekranda kalmasıyla oluşan problemdir.
    1:1 pixel mapping: Tv'in ile bilgisayar arasında yapacağın bağlantıda, her bir pikselin tv'de de her bir piksele karşılık gelmesidir. Özellikle pc'de yazılara bakarken görürsün. Mapping yoksa keskinlik daha az olur.

Eğer gamer bir oyuncu isen bu sevdadan vazgeç. Özellikle PES,Fifa,FPS oyunlarında sorun yaşayabilirsin. Tv'de oluşacak geçikmelerin yanında kablosuz klavye ile mouse'da da gecikme yaşarsın.

Yanlış anlama hevesini kırmak gibi olmasın, daha büyük ekran sana daha iyi çözünürlük vericek diye bir kaide yok. Üst düzey oyun monitörlere bak, hemen hemen 32" bir tv parasına yakındır. Bu kadar adam daha az paraya niye daha küçük ekran da oyun oynuyor? Üstte saydığım problemler yüzündendir.

Ben genellikle dizi,film izlerim diyorsan, o zaman senin için uygun olabilir. Fakat çok sık oyun oynayan ve internette gezinen bir insan için bahsettiğin kombinasyon sıkıntı oluşturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 24 Mayıs 2012; 17:43:48 >

• kardesim sagol bunları bilmiodum ve ögrenmem iyi oldu :(
    ben kesinlikle oyun hastaıyım, oyından baska derdim yok. Tek istegim hep iyi sistem topladım ama 22"den büyük monitör zevki yasayamadım :(
    55" ekranda bf3 crysis gibl fpsler eminim süper oluodur merakı yüzünden almak istiyodum :(
    nese,peki mesela iyi kalite bi led alsam da mı aynı problem olur?

• Bende LG nin monitör-tv si var.Kesinlikle bulaşma alma.Ne bilgisayara bağladığında tam verim alabiliyosun ne tv olduğunda.Görüntü o kadar bulanıyoki anlatamam.Ufacık bi acı farkında simsiyah oluyo görüntü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :)( waa !!
    Tv monıtor nasılmıs ya?
    Buarada ben son cıkan serılerınden alıcam paraya kıyıp; mesela 5500 serisi yada şu yeni çıkan 680s 670s gibl 2.nesil ledlerde lnanılmaz kalite war.
    Ya bilmiorum gercekten o kdr kötü mü bu ledle pc baglama ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.