Arkadaşlar sizden bir konuda yardım alacağım. Şu anda bende Creative G500 ve creative 5.1 ses kartı var,gümbür gümbür müzik dinlemekden bıktım. Artık orjinal cd lerden müzik dinlemek istiyorum. Şimdi diyecekseniz tamam işte güzel bir setin var daha ne istiyorsun Ama orjinal cd leri hakkını vererek dinlemek istiyorum. Para sınırı: 350 450 lira arası,Bazı konularda stereo 2.0 2+1 sistemler gördüm Şimdi bana belirlediğim fiyat arasında bir sistem tavsiye ederseniz çok makbule geçersiniz
http://forum.donanimhaber.com/m_23313683/tm.htm bu konudaki set iyimidir daha iyisi varsa paylaşırsanız teşekkür ederim Ayrıca ses kartınada 100 150 lira arası para ayırdım çünkü ses kartım tam bir hurda!
bu set tam sana göre. teşekkür edersin bana. indirimde 320ytl de gördüm.ayrıca ama piyasa da 400ytl.
LG, audiogen set e bakarsan LG atla deve farkı bulamayacaksın.
öncelikle önerin için çok çok teşekkür ederim Bu setin + yönlerini - yönlerini veya bir inceleme varsa ingilizce türkçe fark etmez onuda benle paylaşırsanız teşekkür ederim
up
evet bu yeni seri lg chocolate ler ile ilgili review , inceleme , yorum vs. gören varsa paylaşalım...
up up :D Uzman koydu fotoyu kaçtı :))) İşi vardır belki ^^ bu seti kullanan varmı yoksa bi ilk mi olucam :)) Bugün 2 3 tane orjinal cd mi aldım yanıma soluğu arkadaşımın yanında aldım 5.000 lira topladığı Hi-Fi de müziklerimi dinledim Sonra aklıma aynen bu esti Herhalde cd leri karıştırdım :D Müzikler bir başkamışda farkında değilmişim :d
up
yahu napacan incelemeyi. hazırı boş ver. hem zamn kıtlığı çekiyorum. sen bunu bulacan. alıcan cd rini bu LG seti bulup dinleyeceksin. beğeneceğine eminim ki ben bu tip sistemlere bakmam o kadar.ihtiyacım olmadığı halde alsam mı diye düşünmeden edemiyorum. en güzel inceleme kendi kulağındır.
bu fb162 modeli 80 wat bıde bunun fb163 modeli oda 160 wat bu ikisi arasında tek fark cıkıs gucumu acaba teknosanın sıtesınden gordum ama pek fazla acıklayıcı bılgı vermemısler
evet ya ortada kaldık :D
audioengine a5
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme