Bildirim
PC im açılmıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir suru nedeni olabilir.
Guc kaynaginiz arizalanmis olabilir
anakartiniz yada kucuk bir ihtimalde olsa islemciniz ariza yapmis olabilir vs vs.. bilgisayardan anlamiyorsaniz bilen birine yada teknik servise goturmenizi tavsiye ederim. -
kasanın kapağını aç anakartı üstünde bi pil var onu çıkart yeniden tak
tüm bios ayarlarıun gidecek ayrı konu bilen birine düzeltirirsin sonra ölede çalışmazssa ben burdayım -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Bir suru nedeni olabilir.
Guc kaynaginiz arizalanmis olabilir
anakartiniz yada kucuk bir ihtimalde olsa islemciniz ariza yapmis olabilir vs vs.. bilgisayardan anlamiyorsaniz bilen birine yada teknik servise goturmenizi tavsiye ederim.
teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: quik_tr
kasanın kapağını aç anakartı üstünde bi pil var onu çıkart yeniden tak
tüm bios ayarlarıun gidecek ayrı konu bilen birine düzeltirirsin sonra ölede çalışmazssa ben burdayım
pil i çıkardım bi 10 dk bekledim sonra tekrar taktım. yine aynı sorun. pc den işlemciyi çıkardım. o şekilde pc yi açtım ve işlemci taklıyken nasılsa aynı tepkiyi veriyo.
kasa çalışıyo ama ekrana görüntü gitmiyor. işlemcim bozuk belki de bugün kadıköy yazıcıoğluna bi uğrayayım en iyisi. -
Hocam islemcisiz tabi ki anakartta goruntu olmayacaktir. islemci merkez beyindir herseyi o yonetir... ama sizin buyuk ihtimal anakartiniz sorunlu... siz kasayi komple goturun bence
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- machine check exception
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- monster ekran gelmiyor
- geçersiz api istek parametresi nedir
- video boyutu küçültme
- silinen dosyaları geri getirme
- mavi ekran hatası
- wifi hızlandırma
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X