Şimdi Ara

pc' im den yeterli performansı alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende intel core 2 cpu 6300 işlemci, asus p5b 1.86ghz anakart,2.0gb ram(twınmos 533)nvidia geforce msı 8800 gts oc ekrankartı,trust 520W Pro PSU Low Noise Big Fan PW-5550 power supply,200gb hard disk ve thermaltake kasa.Arkadaşlar ben pc' im den yeterli performansı alamıyorum örnek call of duty 2 online oynuyorum normalde fps min 500-600 olması gerekiyorken 150-200 arası pc yi 1 hafta kullanmadım fps bu sayılara düştü sorun nedir anlamadım eğer yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten acil yardım şimdiden herkeze teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METNER -- 29 Mayıs 2007; 1:32:41 >

• 500-600 fps mi??? call of duty 2 yi full detay o fps ile oynatan makina bul dile benden ne dilersen.

senin oynadiğin fps gayet iyi.
  • bizim grupta arkadaşlar oynuyo. malesef öle..
  • çözünürlüğü ve detayı minumum yap,filtrelemeleri kapa (aa af)
    belkide işlemcidende olabilir o dediğin, işlemciyi 3ghz overlock yap belki düzelir.
    ayrıca call of duty okadar eski bi oyun mu 500-600fps zor yani
  • ya 500 fps ile 150 fps nin senin gozunde bir farki yok ki.gozun icin 21 fps den sonrasi ayni ki
    500 600 fps oynatmasi icin herseyi kapatipda mi oynuyorsunuz.
  • Yeterli performans alamıyorum derken 3dmark 2006 veya adam gibi sistem isteyen oyunları dene (2 basamaklı fps ler alabileceğin) 3 basamaklı fps ler aldığın oyunlar ile performan karşılaştırması yapamazsın çünkü muhtemelen bişiler yanlış gidiyodur o oyun 500 fps oynanması için kodlanmadı dolayısı ile 250 fps alan bi bilgisayar 500 fps alanın yarısı kadar iyidir demek çok yanlış olur. Dolayısı ile dediğim gibi GERÇEK performans testleri yapacaksan ya 2 basamaklı fpsler ile oyun oyna yada sentetik bench programlarını dene.
  • call of duty de her fps nin değeri vardır bunu oyunun multi si ile alakası olmayan bilemez.
    genelde yakın makinası olanlar codda 500+ fps ler görebiliyor arkadaşın makinada bir sorun var onun çözümünü arıyor ki kendisi zaten 10 gün evel 500 fps görüyordu...
  • 500 fps oyunda az değil 150-200 fps yede az diyosan ne diyim
  • Adam öyle sormamışki multi de boyle boye gerekiyo diye. Adamın sorduğu soru benim cevabını verdiğim sorudur. Yani performansı oyunlarda saçma fps ler ile kıyaslayamazsın . Biraz programcılık bilen adam bunu bilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.