virus mudur nedir bilmiyorum.bana 3 kez xp yi yuklettirdi.3-4 gun icinde .ekran donuyor sadece mouse hareket ediyor.masaustundeki k?sayolara filan t?kl?yam?yorum.yard?mc? olursan?z sevinirim.
donanımsal bi sorun olabilir.sisteminide yazsaydın.ram dan şüphelenebilirsin.
arkaplanda bir program yapıyor olabilir... bence arkaplan programlarına Ctrl+Alt+delete ile bir bak.. Spyların reklam motorundan kaynaklanan bir problem olabilir Explorer i ramden kaldırıp tekrar çalıştır komutuyla açın.. ve mümkünse spybot SD yi kurun ve tarattırın.
Aynı sorun bende de win 98de oluyor. diyelimki bir web sayfası kiltleniyor, veya bir program. ctrl+alt+delete e basıyorum görevi sonlandır diyorum işte orada mause hariç herşey kilitleniyor kalıyor. sorun nededir acaba? 2 adet 128 ram var. ramlerde sorun olduğunu düşünmüyorum işlemci mi ısınıyor acaba p3 kasaya takmışım ondan mı bir türlü anlayamadım. windowsuda yeni kurdum. yardımcı olursanız bende sevinirim.
Benim bilgisayarımda yapıyor bazen herşey donuyor mouse hariç sonra alt + tab yapıyorum düzeliyor bulamadım neden olduğunu
burada 2 xp daha yüklemek zorunda kaldım.virus programıyla bir tarattım.63 tane viruslu uygulama buldu.hepsini sildim.su aralar iyi gidiyo bakalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme