Şimdi Ara

PC'im Ekran Kartını birtürlü Görmüyor ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar değerli forum üyeleri, ne kadar driverı temiz kurulum yaptıysam, format attıysam ve tüm çözümleri denediysem bile pc ekran kartını görmüyor ve çeşitli blue screen, crash hataları veriyor. Sanırım Exper Q5V-C06 markalı laptopumun GT 635m ekran kartı ani elektrik kesintisi sonucu yandı. Yeni bir GT 635m bulamadığım için, uyum sorunu yaşamayacağım bir ekran kartı önermenizi istiyorum.

• ekran kartıyla pek alakası yok. elektirk kesintisi genelde anakartı pert eder. ekran kartı slotlu ise çıkarıp onboard ile deneyebilirsin. anakarta entegreyse bios tan kapatıp deneyebilirsin.
  • ekran kartı anakarta gömülü hocam. pc açılıyor görüntü geliyor intel onboard ekran kartım biyere kadar (nette gezmek video izlemek) yetiyor ama 1 tık ötesini denediğim an bsod ve sağ altta grafik sürücüsü hatayla karşılaştı hatası çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • normal kullanimda zaten sorun yok, benim bu ekran kartim artik calismiyor mu onu ogrenmek istiyorum. yani sorunum hardware yuzunden mi software yuzunden mi...

• Hardware yüzünden. Sapphire x1550 kartım garip bir şekilde bozuldu benimde. Sorun yok gibi gözüküyor ama naparsanız yapın driveri yüklenmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.