Şimdi Ara

Pc'imde Virüs var norton ve ad-aware bulamıyorr

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dün googlede bi programın crackini ararken feci halde virüs yedim bi siteye bağlandım 67 tane internet explorer tarayıcısı acıldı ve 1-2 dk. pc dondun daha sonra hepsi kendiliğinden kapandı ama ondan sonra cpu acaip hızlı calismaya basladı %40 tan assagıya indirtmiyor ve görev yöneticisi/İşlenlerde daha önceg örmediğim exe dosyaları çalışyırodu zaten elogerr vardı pcmde sonlandırıyordum her pcyi açşımda iki tane rundll32.exe diye bir dosya var

Ayrıca demin bilgisayarı açtığımda skype uyarı verdi tgmonitorsz.exe dosyası skype ulaşmak ve bilgileri kopyalamk istiyor izin verilsinmi diye bunu nasıl çömzcem bir yardım ediniz pls... formata gerek varmı??? Yoksa formatswız halledilirmi?

• avg anti spyware tavsiye ediyorum. yanlız dikkat et uzaktan erisim programı kullanıyorsan spy diye algılıyo.
  • Bence kaspersky kurmalısın. Tek çözüm
  • sadece bilgisayarı taratmak için panda yükleyebilirsin arkadaşım, ama taramayı bitirdikten sonra silmeni öneririm. yoksa bilgisayarını bir daha hiç açamaya bilirsin. (ya da en kestirme yol, format at gitsin)
  • valla bendede öle bi sorun vardı. crack ararken yedim virüsü ne adware nede avast buldu.kaspersky kurdum anında bulup sildi.şuan sorunsuz kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google hesabımda virüs var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.