Pc ' min özellikleri İntel(R) Pentium(R) dual Cpu E2180 2.00GHz 3.00 gb ram 1gb ekran kartı (Ati HD4850 256bit gddr5) arkadaslar geçenlerde hard diskim bozulmustu ve hard diski degistirttim 500 gb lik bi hard disk taktırdım ve hard diski takan adam pc ye format atmıs ve xp sp3 atmıs ben normalde sp2 kullanıyodum pc ilk zamanlar kasmıyodu ama suan 1 haftadır asırı derecede kasıyo format atılmadan once full cozunurluk oynadıgım oyunları suan kasıyo cs 1.6 yı bile kasıyo internetten video izleyemiorm video normal hızda ilerliyo ama cizik sidi gibi degisik sesler cıkartıo ve görüntü donuyo aynı zamanda pc de müzik dinlerkende aynı sey oluyo ekran kartı sürücüsünü tekrar kurdum fakat hala aynı sey oluyo lütfen bi yardımcı olun bide formattan baska yapabilcegim bise varmı formatın çözüm oldugunu biliyorum fakat elimde cd olmadıgından baska çözüm yolları arıyorum yardımcı olursanız cok sevinirm!
Taktırdığınızı söylediğiniz harddisk sıfırmıydı acaba? Önceliklehttp://www.hdtune.com/ adresinden indireceğiniz yazılımla harddiskinizde hata taraması yapınız. Sp2 veya Sp3 olmasının bahsettiğiniz sorunla bir alakası yok.
ustacım simdi hard disk ikinci el 500gb dedigin prog. indrdm benchmarkı taradım transfer rate : minimum 0.8 mb maximum 3.2 mb average 2.9 mb access time : 18.1 ms burst rate 3.1 mb CPU usage %57.8 cıktı healtı taradım ondanda (05) Reallocated sector count warning verdi ve (C5) Current pending sector warning verdi bunlar ne anlama gelio bi yardımcı olursan sevinirim Allah aşkına
quote:
Orijinalden alıntı: delisalman
ustacım simdi hard disk ikinci el 500gb dedigin prog. indrdm benchmarkı taradım transfer rate : minimum 0.8 mb maximum 3.2 mb average 2.9 mb access time : 18.1 ms burst rate 3.1 mb CPU usage %57.8 cıktı healtı taradım ondanda (05) Reallocated sector count warning verdi ve (C5) Current pending sector warning verdi bunlar ne anlama gelio bi yardımcı olursan sevinirim Allah aşkına
o harddisk tam bir hurda yığını. bir an önce kurtul ondan. en fazla bi kaç hafta ömrü var. sonrasında hiç açılmaz. içinde veri varsa hemen yedekle. not olarak şunu da belirteyim bi harddiskin durdukyere o hale gelmesi çok zor. ya defalarca elektrik kesintisi/düğmeden kapanmaya maruz kalmış yada düşümüş darbe almış. tekrar söylüyorum o harddisk filan değil, hurda yığını
bendede öyle.2 gb ram. amd pentium 4 3.00 ghz.nvidia geforce 210 3D 1756 mb 128 bit ekran kardı.ama pesi bile full hd açamıyorum kasıyor.