Şimdi Ara

Pc iyi fakat dosya tasırken,yüklerken kasıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i5 661 3.33 Ghz işlemc i 4gb ram h55m d2h ana kart 1 gb ekran kartı gts 250 1trbyt harddisk .

windows 8 war suan 64 bit fakat yükleme yaparken kopy yaparken falan ölüor bilgisayar . windws 7 deykende böleydi defrag falan yaptım ama . .. sonucda sistme iyi kasmaması lazım nedeni nedir acaba ?

sistem veri izleyiciden bi resim yaptım yükkleme sırasında cpu ram iyi gibi ama disk %100 oluor arada sora %0 oluyor acaba ondanmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxRedkitXx -- 11 Şubat 2013; 2:26:34 >

• yokmu yardım etcek birisi arkadaslar ?
  • Harddiski Hdtune ile test edip sonuçları buraya koyun. "Health" sayfası, "benchmark" sayfası ve normal taramadan sonra "error scan" sayfası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Harddiski Hdtune ile test edip sonuçları buraya koyun. "Health" sayfası, "benchmark" sayfası ve normal taramadan sonra "error scan" sayfası.

buyur cektim ilgin için tşkler bencmark test ederken google chrome bil zor acılıordu nedir bunun sıkıntısı yükleme vs yaparken kasması ?

• Sağlığı iyi görünüyor ama 1TB harddiske göre performansı biraz düşük çıkmış. Sata2 modda çalışmıyormu acaba? Sistemde eski sayılmaz SATA çıkışlar AHCI modda ayarlanmış olması iyi olur, onun yanında harddisk hem sistem, hemde diğer programlara aynı anda veri okurken kasması doğal. Test yaparken dahi görünen anlık düşme sırasında, Windows ta dosya okuduğu için o düşmeler görülüyor.

Altta kullandığım 1TB Hddnin bilgileri var, sizinkide aslında ona göre çok uzak değil, benim harddisk oyun ve program yüklemekten başka işe karışmadığı için sonuçlar daha iyi görünüyor.
    Sonuç olarak AHCI modun açık olduğundan emin olun, kasmalardan kurtulmak içinde sistem için 2. bir HDD kullanabilirsiniz, SSD olursa farkı daha iyi anlaşılır. Hdd bilgileri için Aida64 programıda işinize yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Sağlığı iyi görünüyor ama 1TB harddiske göre performansı biraz düşük çıkmış. Sata2 modda çalışmıyormu acaba? Sistemde eski sayılmaz SATA çıkışlar AHCI modda ayarlanmış olması iyi olur, onun yanında harddisk hem sistem, hemde diğer programlara aynı anda veri okurken kasması doğal. Test yaparken dahi görünen anlık düşme sırasında, Windows ta dosya okuduğu için o düşmeler görülüyor.

Altta kullandığım 1TB Hddnin bilgileri var, sizinkide aslında ona göre çok uzak değil, benim harddisk oyun ve program yüklemekten başka işe karışmadığı için sonuçlar daha iyi görünüyor.
    Sonuç olarak AHCI modun açık olduğundan emin olun, kasmalardan kurtulmak içinde sistem için 2. bir HDD kullanabilirsiniz, SSD olursa farkı daha iyi anlaşılır. Hdd bilgileri için Aida64 programıda işinize yarar.

yardımın ıcın saol fakat fazla bir bilgim yok klasik ev kullanıcısıyım :) idare edicem artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.