Şimdi Ara

Pc kapandı açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir pc topladım 1 hafta önce vatan bilgisayardan. Dün optimize ayarları kullanarak bf4 oynuyordum, birden bire pc kapandı ve bir daha da açamadım.
    Sıcaklık normal 45-50 derece. Topraklanma sorunu veya prizde sorun yok; aynı şekilde güç kaynağı kablosunda da sorun yok.
    Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum

Sistemim:İşlemci:Intel Core i5 4690K"150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 613TL
    Anakart:MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) 265TL
    Ekran Kartı:Zotac GTX970 GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı 1160TL
    Ram:GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit 268TL
    Kasa:XIGMATEK Talon w MidT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMatch -- 11 Aralık 2014; 6:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güç kaynagı en az 800 w olmalı ki bu kadar donanımı çalıştırsın istenilen gücü üretebilsin tek sorun bence güç kaynağı
  • oouz O kullanıcısına yanıt
    Peki sorun güç kaynağı dediniz, eğer öyle olsaydı pc'nin en baştan çalışmaması gerekmez miydi?

• RedMatch R kullanıcısına yanıt
    Neden açılmasın.Donanımlar her zaman aynı gücü çekmez.Sen donanımı zorlayan bir oyuna girdiğinde cpu ve gpu nun çektiği güç artmış dolayısıyla güç kaynağı yeterli gücü sağlayamamış ve yanmış ya da kendini kapatmış.Sorunun güç kaynağında olduğu belli.
  • bilgisayar açılabilir fakat grafik büyük ölçüde yapılan işlem sırasında makina kendiliğinden kapanabilir diğer arkadaşa katılıyorum sen power sullpy değiştir bide öyle dene oyunda faln
  • transmedia T kullanıcısına yanıt
    Bu sorun dolayısıyla vatan'a servise vermeyi düşünüyordum, servise vermeyip direk güç kaynağı mı alsam?

Eğer başka bir güç kaynağı ile deneyebiliyorsanız deneyin.Sorunun güç kaynağı olduğundan emin olduğunuzda eğer vatana toplatmışsanız kasayı komple götürün.Eğer parçaları alıp kendiniz topladıysanız güç kaynağını çıkarıp götürün.
    Malesef hocam, sorun şu ki başka güç kaynağı yok. Mecbur kasayı götüreceğim

Öyle yapın .İlk önce de psu yu denemelerini söyleyin.
    Tamam sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.