Ben su anda normal sorunsuz olarak nete girebiliyorum.. Ancak pc kapandıktan sonra modem açık olmasına rağmen hiç birşekilde modemi kapatmamıs olmama rağmen pc yi tekrar açtıktan sonra nete giremiyorum.. sadece ilgili pc'de değil. hangi pc'yi takarsam takayım aynısı oluyor :(
Nete tek bir şekilde girebiliyorum oda sudur; modemi resetliyorum ayarları tekrar kaydediyorum.. anca o şekilde girebiliyorum nete..
yardımcı olursanız sevinirim..
Modemde problem var ayarlarınızı kaydetmiyor diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Manwë
Modemde problem var ayarlarınızı kaydetmiyor diye düşünüyorum.
evet modem sorunu gibi
modem ayarlarınızda "stay connected to internet" gib bir seçenek olmalı. yani "internete sürekli bağlı kal".Bende de aynı sorun vardı. bu seçim kotalı kullanıcılar pc yi kapadığı zaman kontörü gitmesin, kotası dolmasın diye konmuş.
ayrı bir işlem daha olabilir, o da şu; "soruluğunda internete bağlan" diye bir seçenek. herhangi br wireless cihaz ile bağlanmak istediğinizde İE a tıklr tıklamaz internete bağlanır.
%90 bunlardan biridir. olmazsa özel mesaj atabilirsin. yadımcı olmaya çalışırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme