Şimdi Ara

PC KAPANMIYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce başına gelen oldu mu bilmiyorum ama eternet kablosu takılıyken pc kapanıyor tekrar açılıyor :)

Söküp kapattığımda sorun yok...

Acaba harici eternet kartı takmadan çözme yolu mümkün mü?

yapılan işlemler

bios resetlendi

sürücü tekrar yüklendi

eternet kablosu ve farklı modem de denendi sorun dewam :)

• bu sorunu başına gelmeyen çözemeyebilir ama ben çözdüm çnkü işyerindeki pcmde win8.1 yükledikten sınra böyle kapatıp kendliğinden açılma sorunları başladı herşeyi denedim olmadı sonunda çözümü şöyle buldum
    aygıt yöneticisinde tüm aygıtların ayarlarına tek tek girdim bu aygıt bilgisayarı başlatsın kısmını seçili olmayacak şekilde ayarladım en son ethernette ayarlayınca sistem kapalı kaldı sonunda bu işde böyle çözüldü
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim öyle bir seçeneğin olduğunu bilmiyordum :) windows 7 ultimate kullanıyorum aygıt yöneticisinde bahsetmiş olduğun tik bende kalkık mış zaten.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakresnitec -- 12 Temmuz 2014; 21:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByUzman20

Cevap için çok teşekkür ederim öyle bir seçeneğin olduğunu bilmiyordum :) windows 7 ultimate kullanıyorum aygıt yöneticisinde bahsetmiş olduğun tik bende kalkık mış zaten.. :)

herşey normalse iyice bak hepsinebirde güç seçenekkerinden güç düğmesi seçeneklerini kontrol et veya kısadevre varmı ona bak
  • ilginç bir durum
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    Güç seçenekleri düğmesinde sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü ağ kablosunu söktüğümde normal kapanıyor. Kısa devre yok uzay kasa yapıp denemiştim :) aygıt yöneticisini iyice bi gözden geçireyim tek tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByUzman20

Güç seçenekleri düğmesinde sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü ağ kablosunu söktüğümde normal kapanıyor. Kısa devre yok uzay kasa yapıp denemiştim :) aygıt yöneticisini iyice bi gözden geçireyim tek tek

birebir aynı sorundu bendekide işte ethernet bu bilgisayarı açamasın diye ayar yapınca düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.