Şimdi Ara

Pc Kasıyor bi bakarmısınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mu Online girdigimde oyunda aşırı lag oluyor ve pc acayip kasıyor..

Pc özellikleri;
    İşlemci : Intel Core 2 Duo T6570 2.10 GHz 4 GB Ram
    İşletim Sistemi : 32 Bit Windows 7 Kurulu
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT 240M 1 GB
    Pc Modeli : Packard Bell TJ65

Eğer Konu buraya ait değilse gereken yere taşırsanız Sevinrim.. Yardımcı Olmanız dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkySee -- 27 Mart 2011; 13:05:22 >

• @ PunkySee kardesim aynı laptop modeli bende var fakat işlemcim T9600 bana sorarsan en berbat pc şu an piyasada o olmalı tam 3 kere garantiye verdim yurt dışında yaşıyorum sırf bunun için 3 kere turkiyeye geldim altına soğutucu fan al derim biraz faydası olur XoBi nin dedigi gibi guncel driverleri indir umarım sorunun çözülür.
  • indirip kurdum Xoßi pek bi faydası olmadı.. oyun bırazdaha ıyıye gıdermıs gıbı oldu ama pc yıne aynı.. bıraz arastırdım yıne buraya yazdıktan sonra pc nın temızlenmesı gerektıgını okudum bır kac yerde. garantı suresı var garantıye gondersem 50 tl ıstıyorlarmıs bı pc temızlemek ıcın 50 tl vercek deılız.. ayrıca 1 ay ıcınde zor gelır dıyorlar temızlıcem ama bılgısayarı acmaya calısmadım nasıl acılcagınıda bılmıyorum..
  • Windows7 32bit olduğu için olabilir. Bir kaç kişiden duymuştum bu sorunu.
  • peki çözüm yolu nedir?
  • Xp kurmak
  • Veya windows7 ultimate 64 bit kurabilirsin. Gerçi bende indirdim fakat daha kurmadım.
  • Xp kurmayı denedim ama sonrasında mavi ekran hatası verıyor.
  • ekranında tozlanma(kum atarsın sanki)piksel hataları oluyorsa garanti sürecin devam ediyorsa servise yollamanı tavsiye ederim muhtemelen anakartında sorun vardır bende aynı modelin ust modelini kullanıyorum sendeki hatalar bendede olmuştu sana tavsiyem servise yollaman.
  • Peki şuanlık yapılabilicek bişi yok mu?
  • Windows 7 32 bit in hangi versionu kurulu ?
  • bana sorarsan neredeyse tum işletim sistemlerini denedim sonuc yine aynıydı Servise yolladım tam 3 kez şu an maşallah taş gibi oldu cyrsis 2 yi yüksek seçenekte kasmadan bile oynayabiliyorum,sen en iyisi servise yolla :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Windows 7 32 bit in hangi versionu kurulu ?

Ultimate
  • [ÇÖZÜLDÜ]

Arkadaşlar sorunu çözdüm. sorunu nasıl çözdüğümü anlatayım bilginiz olsun böle bi olayla karşılaşacak olursanız.. benim yaptıklarımı denersınız ben suan rahatladım bu konuda bilginize..

Öncelikle;

- Fan kısmına üfledim fark ettım toz dan oldugunu toz kalmıcak şekilde üfledim..
    - Bilgisayarı denedim zorladım yıne ısınma veya kasma olacakmı dıye.. bunun yanı sıra Core Temp indirdim 32 Bit & 64 Bit sistemine göre
    Core Temp :http://www.alcpu.com/CoreTemp/
    - Core Temple biraz bilgisayar ısısını test ettım bılgısayar sıcaklıgı %80 ken en fazla %60 cıvarına dustugunu anladım..
    - Sonra sistemin çalışmasına göz attım, Windows Görev Yönetici - İşlemler - Tüm Kullanıcıların İşlemleri seçeneğini sectikten sonra dwm.exe nin gereksiz yere %50 civarında Cpu kullanımını gördüm..
    - Çözüm olarak Windows 7 64 Bit Home Premium kurdum en güncel driverleri yükledim bilgisayarımda sorun kalmadı..

Herkeze Teşekkür Ederim Elinizden Geleni Ardınıza Koymadınız..

I Love DH..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkySee -- 29 Mart 2011; 8:35:08 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.