Şimdi Ara

PC KASIYOR DELIRCEM YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benım pc sebebını bılmıyorum ama oyunlardan gerekenden cok cok az performans gosterıyor sebebı nıye bılmıyorum sıstemım soyle:

1gb palit nvidia gts250 1 gb ekran kartı
    3 gb ram
    intel core2duo e7300
    320 gb hdd

ekran kartımın mınımum ıstedıgı guc 450 wattmıs bunu ogrendıkten sonra 3 kere psu deistirdim ve hala oyunlardakı fpslerde bır degısım yok son aldıgım psu high power 600 watt yanı yeterlı olcaktır bunu almadan once ekran kartına yetmıor dıordum ama artık yetecektır dıye dusunuyorum psu sorununa cozum bulunca aklıma baska hıc bır sebep gelmıor pcmın kasmasıyla ılgılı ne olabılır sebep? lutfen yardım edın

• Aklıma elektrik problemin olabileceği geldi, acaba topraklı hat (priz) ve topraklı üçleme (uzatma) kullanıyor musun? Kullanıyorsan da herhangi bir kırık varmı kabloları da onları kontrol et.
  • benimde aklıma son driver lar ve directx guncelleme geldi nedense işletim sistemin ne oda önemli. monitör hertz ayarı ekran kartının manuel ayarlarından fps ayarları hepsi ile alakalı olabilir
  • Oyunlara girince SD kullanımı artıyormu aşırı derecede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciYatmas -- 1 Mayıs 2010; 1:24:03 >
  • bios guncelleme denedinmi?
  • bence güç kaynağı il ilgili bir problem değil.o sisteme 450 zaten yeterli.
  • ekran kartı driverınının düzgün şekilde kurulu olduğuna emin ol

burdan güncel driverları kontrol et
    http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us

not: nvidia nın otomatik driver tarama özelliği IE dışında diğer tarayıcılarda çalışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemen41 -- 3 Mayıs 2010; 11:21:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC hemen kapanıyor yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.