Arkadaşlar bilgisayarım ile ilgili bir problemim var.
Oyun (dota) oynarken pc 45dk sonra feci kasmaya başlıyor. Fakat bu kasma sadece oyun içinde oluyor. Pc de bir problem yok. İşin ilginç tarafı sadece dota da bu problemi yapması lotr II oynuyorum saatlerce medium da tık yok.
Dotayı defalarca sildim baştan yükledim defalarca pc ye komple format attım. Değişik windowslar kullandım. Değişik ekran kartı yazılımları kullandım. Yok. Sanki sadece o oyunun bana kıllığı var. Diğer bütün oyunlar canavar.
Not: Ekran kartımın fanı yok. Kasa içinde ve işlemcide olmak üzere 2 fan var. Oyunu oynarken işlemcinin sıcaklığı en fazla 45 felan oluyor.
------------------------------------------------- Donanımsal bir problem mi yazılımsal mı anlayamadım gitti. Bilgili arkadaşlar beni aydınlatırsa ona minnetar kalacağım.
İnşallah yazılımsal olur system in içine atılacak küçük bir dosyayla işi halledebiliriz. Lütfen yardımınızı bekliyorum.
bence korkmana gerek yok yazılımsal bir sorun bu .. oyunun web sitesine gidip bu konu ile alakalı bir patch olup olmadığına bakmanı tavsiye derim
aynısı benim basıma call of duty de geldi 1. 2. 3. bölümler süper 4 de sorun cıktı kitlenmeye kasmaya falan basladı.. yazılımsal..
hayır oyunla ilgisi yok. bendee oluyordu amd game patch ile sorunu çözdüm.
MemphisLinus ve zebani yorumunuz için teşekkürler.
zebani kardeşim ayıp olmazsa senden bu patch in download edilebilecek bir linkini rica etsem ? :(