Şimdi Ara

PC Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün PC'yi açayım dedim UPS(Kesintisiz Güç Kaynağı) kapalıydı onu açtım ve kasadaki açma tuşuna bastım.PC açıldı ilk açılıştaki donanımın kontrol edildiği BIOS ekranı geldi, düğmeye basalı 5sn olmamıştıki kapandı sonra tekrar aynı şekilde kendi kendine açıp kapandı.UPS'den olabileceğini düşündüm direk prize taktım,takar takmaz kendi başına açıldı ve yine DIT sesinden sonra kapandı.Bazen açılıp kapanması duruyor birsüre sonra kendi kendine tekrar başlıyor, açma tuşu hiçbir işe yaramıyor.Acaba açma kapama tuşundamı bir sorun var yoksa güç kaynağında mı? Ne yamamı önerirsiniz. Az öncede 3 kere açıldı kapandı sonra sessizliğe gömüldü düğmeye basıyorum hiçbirşey olmuyor fişi takıp çıkardığımda yine başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZHero -- 24 Ağustos 2008; 17:19:26 >

• power tuşunda bir sorun olduğunu zannetmiyorum sorun ups de.Fişleri çıkarıp tekrar deneyin diycem ama denemişsiniz.bir servise götürmekte fayda var
  • Cevap için teşekkürler. Yalnız UPS'i hiç takmıyorum direk kasayı bağlıyorum sorun devam ediyor
  • makinede overclock varmıydı?

tavsiyem anakartın bios pilini çıkartın(bunu yaparken fişin çekili olduğuna dikkat edin),5 dakika sonra tekrar takın pili ve deneyin.
  • tam olarak nereye geldiğinde kapandığını da söylerseniz yararlı olur.
  • bana açma kapama tuşundanmış gibi geldi. daha önce böyle birşey gelmişti arkadaşımın başına. açma kapama tuşunu devre dışı bırak. boarddan kablosunu çek yani. onun yerine reset tuşunu bağla öyle dene...
  • Cevaplar için teşekkürler dediklerinizi bir deneyeyim.Makinede overlock yoktu.Tam olarak makine ilk açıldığında ilk olarak gelen siyah ekranda memory OK filan yazan ekrana geldiğinde yapıyor ama daha hiçbir donanım incelemesini yapamadan yeniden başlıyor.Bazen oraya bile gelemeden oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Kendi Kendine Kapanıyor.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garantideyse hiç uğraşmadan servisine götürün derim.. ama değilse power tuşunu kontrol edin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: psycho_grp

bana açma kapama tuşundanmış gibi geldi. daha önce böyle birşey gelmişti arkadaşımın başına. açma kapama tuşunu devre dışı bırak. boarddan kablosunu çek yani. onun yerine reset tuşunu bağla öyle dene...

Evet sorun Pw tuşundanmış.Dediğin gibi değiştirdim sorunsuz çalıştı Teşekkürler
    Tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
  • görevimiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.