Bildirim
pc kendi kendine kapanıyo
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aşırı ısınma ? -
yeni başaldı ama ısıdan deil olsa daha önce olurdu arkadaşım -
Hiç bir uyarı vermiyor mu kapanırken, ya da geri açılırken ? -
quote:
Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan
Hiç bir uyarı vermiyor mu kapanırken, ya da geri açılırken ?
hayır vermio direk kapnıyo arkadaşım sonra ben kendim açıom nedense böle hata veriyo anlamdım yazın o sıcaklarda yapmadı şimdi birden bire oldu anlamadım bende neden böle deli edioyo beni sinir sahibi oldum sayesinde -
power suply -
bu tarz kapanmalar ısı kaynaklı oluyor genelde.Ama sen eminsen ısıdan olmadığına,imkan varsa bileşenleri tek tek dene.Güç kaynağından başla işe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 12 Eylül 2007; 17:29:38 > -
ekran kartının pilini söktüm reset atırdım bide ram in yerini değiştirdim 3 sattir kapanmıyo şimdi normal bakalım bu kadar saatir kapanmadıysa kapanmaz bu kadar uzun süre durmuyodu her kzin verdiği bil gi teşükkür edrim arkadaşlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptopu kasa olarak kullanmak
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- oda kapı menteşe ayarı nasıl yapılır
- bilgisayardan tv"ye hdmi görüntü aktarma sorunu
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- bağlantı sıfırlandı hatası
- zyxel modem kurulumu
- oem açılımı nedir
- telefon neden kasar
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X