Bildirim
pc kendi kendine kapanıyo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aşırı ısınma ? -
yeni başaldı ama ısıdan deil olsa daha önce olurdu arkadaşım -
Hiç bir uyarı vermiyor mu kapanırken, ya da geri açılırken ? -
quote:
Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan
Hiç bir uyarı vermiyor mu kapanırken, ya da geri açılırken ?
hayır vermio direk kapnıyo arkadaşım sonra ben kendim açıom nedense böle hata veriyo anlamdım yazın o sıcaklarda yapmadı şimdi birden bire oldu anlamadım bende neden böle deli edioyo beni sinir sahibi oldum sayesinde -
power suply -
bu tarz kapanmalar ısı kaynaklı oluyor genelde.Ama sen eminsen ısıdan olmadığına,imkan varsa bileşenleri tek tek dene.Güç kaynağından başla işe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 12 Eylül 2007; 17:29:38 > -
ekran kartının pilini söktüm reset atırdım bide ram in yerini değiştirdim 3 sattir kapanmıyo şimdi normal bakalım bu kadar saatir kapanmadıysa kapanmaz bu kadar uzun süre durmuyodu her kzin verdiği bil gi teşükkür edrim arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X