Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. Az çok pc donanim filan anlarım size herşeyi ayrıntılı anlatacağım. Daha önce herşey güllük gülistanlıkken dün itibari ile pc devamlı reset atiyor. Herhangi bir uyari mavi ekran hiç birşey yok. İşlemcide ısınma yok. Ekran kartı ve işlemci fanlarinda da bi sıkıntım yok. Termal macunu yeniledim değişen birşey olmadi. Ramleri tek tek taktım slotlarini değiştirdim. Akliniza gelebilecek herşey. Bluescreenwiev diye bir program varmış onu yükledim. Orda yazanı pek anlamadim ama. Olay goruntuleyicide. Usb girislerinden kulaklikla alakali bir probleme rastladım. Kulaklığı çıkarıyorum. Gene ayni. Formatda attım banamisin demedi. Daha başka bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun. Birtek virus taramasini yapmadim onunda çözüm olmadığını düşünüyorum. Format attigim icin. Ama dersenizki virüs d deykende pc ye format atar. Onuda deniyeyim |
Pc Kendi Kendine Reset Atıyor. Neden???
-
-
Reis format bios ayarlarına işlemez onları değiştiremezsin pc başlarken del tuşuna bas bios ekranına gir exit sekmesine gel load optimized default diye birşey der tıkla evet de sonra kaydet çık -
Ekran kartı 30 35 işlemci 30 35 dereceleri geçmiyor. Bios default da yaptım.
Şimdi yaptigim islemleri anlatayım.
[Komut sisteminden diskler clean edildi format oyle atildi
Farkli gpu takildi
Farkli Ram takildi
Hdd ssd takildi
CMOS yapildi
Uzay sistemde denendi
Gpu bios update edildi
Ram slotlari degistirildi temizlendi
Tarayici SRGB Hdr acildi denendi
Farkli elektrik hattinda denendi
Bios ekraninda reset atmiyor denendi
Masaustunde bos bos bekleyince bisey yok ama explorera girdiğim anda resetliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lWolkyl -- 8 Ocak 2021; 18:3:56 > -
Anakart hariç herşeyi denemişsin gibi , zamanla bozluyorlar işte ama tam da bozulmadığı için çalışıyor numarası yapıyor. Üzerinde minik kısa devreler , kondansatör erimeleri vs . herşeyin bir ömrü var . Diğer donanınım uyduğu ucuz bir anakartla deneme yapabilirsen belki çare olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X