Şimdi Ara

PC KİLİTLENİYOR!! LÜTFEN YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC oyun oynarken kilitleniyor. sistem özelliklerim:

İntel core2 duo 2.40GHz işlemci
    RAM 4GB
    Windows 7 64 bit sürümü
    ekran kartım paylaşımlı 1500 gb

Cod 2 yi multiplayer oynarken birden bire kilitleniyor. daha önce böyle bir sorunum yoktu format attım pcye sonra tekrar yükledim oyunu ve bu sorun çıktı ayrıca bu ara pcmde daha farklı garipliklerde var ağır çalışıyor vs. farklı problemler.. lütfen acil yardım edin arkadaşlar bilgisayarımın nesi varr? :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: berkiskar

PC oyun oynarken kilitleniyor. sistem özelliklerim:

RAM 4GB
    Windows 7 64 bit sürümü

Cod 2 yi multiplayer oynarken birden bire kilitleniyor. daha önce böyle bir sorunum yoktu format attım pcye sonra tekrar yükledim oyunu ve bu sorun çıktı ayrıca bu ara pcmde daha farklı garipliklerde var ağır çalışıyor vs. farklı problemler.. lütfen acil yardım edin arkadaşlar bilgisayarımın nesi varr? :(((

Format attıktan sonra böyle yapmaya başladıysa yazılımsal bi problemdir. Tüm sürücülerin doğru yüklendiğinden emin ol.

• Nasıl emin olabilirim kardeş o konudada yardımcı olurmusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuisudra

quote:

RAM 4GB
    Windows 7 64 bit sürümü

Format attıktan sonra böyle yapmaya başladıysa yazılımsal bi problemdir. Tüm sürücülerin doğru yüklendiğinden emin ol.

nasıl emin olabilirim kardeş yardımcı olurmusun?

• quote:

RAM 4GB
    Windows 7 64 bit sürümü

Bu Özelliklerle Takılıyorsa verdigim parayı geçtim acıkcası çok sinirlenirdim.
    Driverların Yüklü olup olmadıgına emin ol
    Everest Ultimate programını kur sıcaklıgı degerlerini ve diger degerleri incelemeni tavsiye ediyorum

• Formattan hemen sonra anakart driverlarını kurun,sonra dx driverları ve vga driverları diye gidin bakalım,ne oluyor.Sistemde driver problemi var gibi gözüküyor.
    Bir de takılı psu nedir ve kaç yıllık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theheroes_tr

quote:

RAM 4GB
    Windows 7 64 bit sürümü

Bu Özelliklerle Takılıyorsa verdigim parayı geçtim acıkcası çok sinirlenirdim.
    Driverların Yüklü olup olmadıgına emin ol
    Everest Ultimate programını kur sıcaklıgı degerlerini ve diger degerleri incelemeni tavsiye ediyorum

Evet benimde çok canım sıkıldı bu soruna dediklerinizi yapıp gözlemlerimi buraya yazarım. teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: defeat

Formattan hemen sonra anakart driverlarını kurun,sonra dx driverları ve vga driverları diye gidin bakalım,ne oluyor.Sistemde driver problemi var gibi gözüküyor.
    Bir de takılı psu nedir ve kaç yıllık?

psu dediğinizi anlayamadım ben :) cpu işlemcimi demek istediniz? işlemcim intel core2 duo işlemci yaklaşık 1 yıl oluyor bilgisayarı alalı.
  • PSU: Power Supply Unit
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganciftci

PSU: Power Supply Unit

tamam şimdi anşadım kardeş :) o konu ahkkında pek bilgim yok. benim bilgisayar dizüstü Sony Vaio VGN-NS21Z
  • Bilgisayarınız dizüstüyse psu sıkıntısı değildir hocam zaten. Format derken kendiniz mi formatladınız yoksa recovery disklerini mi kullandınız hocam? Recovery yaptıktan sonra böyle oluyorsa yazılım değil donanımsal bir sorununuz vardır muhtemelen. Eğer win7 dvdsi ile kendiniz format attıysanız sürücüleri defeat arkadaşımızın belirttiği sırayla tekrar yüklemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganciftci

Bilgisayarınız dizüstüyse psu sıkıntısı değildir hocam zaten. Format derken kendiniz mi formatladınız yoksa recovery disklerini mi kullandınız hocam? Recovery yaptıktan sonra böyle oluyorsa yazılım değil donanımsal bir sorununuz vardır muhtemelen. Eğer win7 dvdsi ile kendiniz format attıysanız sürücüleri defeat arkadaşımızın belirttiği sırayla tekrar yüklemenizi öneririm.

formatı dvdden kendim yükledim şimdi driverları kuramyı deniyeyim sorunum devam ederse tekrar burdan yardım isterim zaten. birde kafama takıldı dx driverları demiş dx ne oluyor?
  • DirectX diyeceğim ama VGA sürücüsünden önce DirectX yüklemek mantıklı olmaz Sahibine sormak lazım. Mühim olan anakartın yongaseti sürücüsünü her şeyden önce yüklemeniz. Daha sonra VGA ve sese geçmenizi tavsiye ederim. Bu arada bu sürücülerin de güncel olması belki sorununuza çözüm olabilir.
  • sanırım sorunu çözdüm kardeş tam bilmiyorum çözüldümü ama şu anlık bir sorun yok anakartın yongasetini yükleyince sanırım çözüldü sorun. yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.