Şimdi Ara

pc kısmen açılıyo,monitörün ışıgı yanıp sönuyor DVD rw pc mı kasıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorun yaşamim diye en güzel parçalardan oluşan pc topladım ama bir türlü sorunlardan kurtulamadım ;

İNTEL QUAD Q6600
    ASUS P5KC DDR2+DDR3 anakart
    SAMSUNG 320 gb 7200 rpm
    ASUS EN8800GT 512 mb 256 bit
    OCZ 2 gb ddr2 ram
    COOLER MASTER RC 1000 kasa
    COOLER MASTER 550 w power
    LG 20x DVD RW

1. SORUN
    pc açarken bazen görüntü gelşmiyor anakartın resmi windows kurtcuğu vb gibi şeyler gelıyor ama pc açılmıo monitörün ışığı yanıp sönüyo ve bir kaç defa resledikten sonra açılıyor

2.SORUN
    dvd rw ile oyun program vb gibi şeyler yüklerken bazen pc kasıyo ve en güçlü ps test programları bile bu kdr kasmıyo başka bir dvd rw denediğimde hiç bir sorunla karşılaşmıyorum ama kendi dvd rw başka pc de denediğimde ondada sorun çıkmıyor

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• 1. SORUN
    pc açarken bazen görüntü gelşmiyor anakartın resmi windows kurtcuğu vb gibi şeyler gelıyor ama pc açılmıo monitörün ışığı yanıp sönüyo ve bir kaç defa resledikten sonra açılıyor

2.SORUN
    dvd rw ile oyun program vb gibi şeyler yüklerken bazen pc kasıyo ve en güçlü ps test programları bile bu kdr kasmıyo başka bir dvd rw denediğimde hiç bir sorunla karşılaşmıyorum ama kendi dvd rw başka pc de denediğimde ondada sorun çıkmıyor

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Öncelikle dünyanın en muhteşem bilgisayarını bile toplasanız sorun yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. Sorunlar bu işin doğal bir parçası. İnsan ürünü olan en kusursuz sistem bile belirli bir hata payı barındırır. Sorunlarınıza gelince:

1 ve 2 büyük ihtimalle aynı nedenden oluyor ve PSU ya da Anakartla ilgili olabilir kanaatindeyim. Sorun çıkartan bileşenlere bakınca kuzey köprüsüne gidiyor aklım ama bu sadece bir tahmin.. PSU kaldırmıyor da olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.