Bildirim
PC KİTLENİYOR SONRA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
forumda kitleniyor zannedersem,2 konu açmışsınız -
ısınma problemin olabilir.cpu ekran kartı ve anakart ısılarına bakmanı öneririm.
birde anlık olarak cpu yoran bir kötü yazılımında olabilir. -
RocketDock tarzı yazılımlar anlık olsa da böyle takılmalara yol açabiliyor.
Kullandığınız işletim sistemini ve görev yöneticisinden bir ekran görüntüsü yollarsanız daha iyi olacaktır.. -
Bunun iki nedeni vardır ya virüs yada çok ısınan bir cpu -
yada abuk subuk tarama yapan bir anlık antivirüs tarzı bi program :) -
ya arkadaslar bu sorunun aynısı bendede var aylardı cozum bulamadım. vidows 7 64 bit ve xp 32 bit ikiside donuyor 15-20 sanıye sonra kaldıgı yerden devam ediyor. windows7 de norton antivirus kullanıyorum xp de awast. donma anında hicbir problem gorunmuyor
işlemci kullanımı %5-6 civarı ramlar %40 seviyelerinde ama nafile yine donuyor. neler yapmadımkı cozum ıcın ram programlarıyla ramları test ettim sistem acılısında sorun yok. işlemci ısısı normal degerlerınde furmark la ekran kartımı sureklı test edıyorum 1 saat kadar 70 derece stabıl devam ediyor. yokyokyok yanı aldım pc yı 3 aylık sistemım asagıdakı gibidir.
amd x6 1055 2.8 ghz
asus m4a88tdv-evo usb 3.0
gigabyte gtx 460 1 gb 256 bit ekran kartı
kıngton hyperx 2*2 4gb ram
thermaltake kasa 600 wat lıte psu ( son alarak psu kaynaklanabılcegını dusunuyorum)
bu forumda bu sorunumu daha oncede paylastım ama cozum uretemedik. yapacak bısey yok elimiz mahkum.devam ................ -
evet arkadaslar cavap verecek kimse yokmu? ? ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X