Şimdi Ara

PC KİTLENİYOR SONRA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum bilgisayara normal kullanırken mesela nette gezerken müzik dinlerken bi anda pc donuyor ama mouse imleci hareket ediyor 15 20 saniye sonra donması düzeliyo çalışma devam ediyor sorun nerde lütfen yardım arkadaşlar

• forumda kitleniyor zannedersem,2 konu açmışsınız
  • ısınma problemin olabilir.cpu ekran kartı ve anakart ısılarına bakmanı öneririm.
    birde anlık olarak cpu yoran bir kötü yazılımında olabilir.
  • RocketDock tarzı yazılımlar anlık olsa da böyle takılmalara yol açabiliyor.
    Kullandığınız işletim sistemini ve görev yöneticisinden bir ekran görüntüsü yollarsanız daha iyi olacaktır..
  • Bunun iki nedeni vardır ya virüs yada çok ısınan bir cpu
  • yada abuk subuk tarama yapan bir anlık antivirüs tarzı bi program :)
  • ya arkadaslar bu sorunun aynısı bendede var aylardı cozum bulamadım. vidows 7 64 bit ve xp 32 bit ikiside donuyor 15-20 sanıye sonra kaldıgı yerden devam ediyor. windows7 de norton antivirus kullanıyorum xp de awast. donma anında hicbir problem gorunmuyor
    işlemci kullanımı %5-6 civarı ramlar %40 seviyelerinde ama nafile yine donuyor. neler yapmadımkı cozum ıcın ram programlarıyla ramları test ettim sistem acılısında sorun yok. işlemci ısısı normal degerlerınde furmark la ekran kartımı sureklı test edıyorum 1 saat kadar 70 derece stabıl devam ediyor. yokyokyok yanı aldım pc yı 3 aylık sistemım asagıdakı gibidir.

amd x6 1055 2.8 ghz
    asus m4a88tdv-evo usb 3.0
    gigabyte gtx 460 1 gb 256 bit ekran kartı
    kıngton hyperx 2*2 4gb ram
    thermaltake kasa 600 wat lıte psu ( son alarak psu kaynaklanabılcegını dusunuyorum)

bu forumda bu sorunumu daha oncede paylastım ama cozum uretemedik. yapacak bısey yok elimiz mahkum.devam ................
  • evet arkadaslar cavap verecek kimse yokmu? ? ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.