Şimdi Ara

PC KONFİGRASYON (7 AGUSTOSTA TOPLUORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR UZUN Bİ BEKLEYİŞİN ARDINDAN SON UNDA MAKİNAMA KAVUŞUYORUM...

KONFİGRASYON ŞÖYLE:

CONR0E 6300/6400 (50 $ LIK FARKA DEĞER Bİ PERFORMANS OLUR MU) 210$/260$

RAM:G-SKİLL 800 MHZ DDRII 2*1GB DUAL RAM 190$

ANAKART:ABİT AB9 PRO/ GIGABYTE GA-965P-DS3 (sizce hangisi) 165$/175$

SEAGATE 250 GB SATAII 7200.10 16 MB NCQ 95$ (85$ FİYATA WD VAR AYNI ÖZELLİK VE KAPASİTEDE HANGİSİNİ ALAYIM)

TT MAMBO KASA 50$

LC POWER 550W PSU 70$

EKRAN KARTI OLARAK DİRECTX10 UN ÇIKACAK OLMASI NEDENİYLE OLE ÇOK PAHALI Bİ EKRAN KARTI ALMAKTAN VAZGEÇTİM VE X850 XT DÜŞÜNÜYORUM AMA KAFAMI KURCALAYAN SORUNLAR VAR.MESELA SM 3 DESTEĞİNİN OLMAMASI AMA BUNUN ÇOK ÖNEMLİ OLMADIĞINI SÖYLEYEN VE BU KARTI KULLANANLAR DA VAR.SİZCE BU KART NASIL? 169$ FİYATI ÇOK İİ BENCE

DVD RW ÖNERİLERİNİZİ DE BEKLİYORUM.AKLIMDA ASUS VE NEC MARKALARI VAR.EGER NEC DERSENİZ HANGİ MODEL OLMALI?

Bİ DE RAM NASIL SİZCE

YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

SAYGILAR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç@RŞI_EAGLE_Ç@RŞI -- 29 Temmuz 2006; 20:09:42 >

• BEN SİMDİ SİSTEM TOPLAMASAM X850XT ALIRIM. SENİ DİRECTX 10 CIKANA KADAR İDARE EDER. PERFORMANSLI BİR KART GENELDE 7600GT İLE ARADA KALIYORLAR. BUDA ŞU ANDA BİLE PERFORMANSI İLE İDDİALI BİR KART OLDUGUNU GÖSTERİYOR.
  • Güzel bir sistem dogrusu.E6300 ü overlock ederek 2.8 e cıkarmıslar sanırım.
  • AGALAR PEKİ DİER PARÇALAR NASIL?ANAKART/İŞLEMCİ/HDD/RAM???? Bİ DE DVD RW

CONREO 6400+GİGABYTE ANAKART+RAM+WD HDD+X850XT+PSU+KASA=TAM 1000$ TUTUO+ KDV 1180 OLUR? NASIL??
  • işlemçi E6300 al değmez 50$ farka...
    o ramler o fiyata nerde ???
    anakartı gigabyte ds3 al... (abitin tek avantajı ICH8R olması, bence gerek yok...)
    hdd yi samsung al sessiz olmasını istiyosan...

son olarak 7 Ağustosa gelmiş olacak mı bu parçalar ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

işlemçi E6300 al değmez 50$ farka...
    o ramler o fiyata nerde ???
    anakartı gigabyte ds3 al... (abitin tek avantajı ICH8R olması, bence gerek yok...)
    hdd yi samsung al sessiz olmasını istiyosan...

son olarak 7 Ağustosa gelmiş olacak mı bu parçalar ???

RAMLER DFS DE ŞİMDİ BENM KUZEN BİLGİSAYAR İŞLERİYLE UĞRAŞIO.İŞLEMCİ VE RAM HARİÇ TAMAM PARÇALAR.ALINABİLİR DURUMDA ANCAK İŞLEMCİ VE RAM İ DFS DEN ALCAM HERALD Bİ DE ANAKARTI AMA ANAKART DAA BELLİ DİİL. ÖN SİPARİŞLER 1 AGUSTOSTAN İTİBAREN VERİLİYOR SANIRIM
  • ram i 1gb kingston alabilirsin .

ekran kartı olarak 7600 gt.

dvd writer Benq iyidir. yok benim söylediklerimden dersen asus diyorum.

aopen 400 watt kasa alırsan extra power almana gerek kalmaz.

işlemciyi almışken e 6400 alamak lazım.

hd olarak seagate 9veye 10 serisi yada samsung alabilirsin.

bu arada conreo değil conroe olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TMM HOCAM CONROE AMA BEN OLSAM CONREO KOYARDIM DAA İİ BE

EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRCEİM İÇİN X850XT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.7600GT İLE ARASINDAKİ FİYAT FARKINA DEĞECEK Bİ PERFORMANS FARKI YOK SANIRSAM ZATEN OLSA BİLE BENİ İDARE ETSE YETER

Bİ DE BU ICH8R IN NE GİBİ Bİ ARTISI OLUYOR SİSTEME
  • intelin raid teknolojisi var ich8Rde...
    bi de 4 tane daha sata portu oluyo ankartta...
  • quote:

intelin raid teknolojisi var ich8Rde...

HOCAM O ZMN ZATEN ABİT İN FİYATI DAHA UCUZ VE PASİF SOĞUTMASI İİ DİOLAR.ANCAK GİGABYTE GİBİ TESTLERİ YOK.ANCAK BEN KENDİ ADIMA SÖYLEYEYİM ABİT MARKASINA VE YAPTIĞI ÜRÜNLERE GÜVENİYORUM.SEN NİE GİGABYTE DEDİN? EGER ÖNEMLİ Bİ DURUMSA GİGABYTE ALALIM HOCAM
  • yani sm2 destekleyen bir kart almam hele ki madem ileriye yönelik bir sistem alıyorsun vista bile en az sm2 destekli istiyor ben olsam kesinlikle çok iyi bir kart olmasına rağmen böyle yeni bir sistemde eski teknolojiye yatırım yapma 7600gt yada üstü
  • o zmn 7600gt alalım.çünkü directx10 çıkınca biraz piyasanın oturmasını bekleyip hemen alacam.yoksa en aşağı x1800xt alacaktım hocam
  • LEADTEK - PX6600GT TDH EXTREME bu kart nasıldır hocalar bakarken gözüme takıldı da fiyatı da uygun ancak iş hattı az galiba biraz sm3.0 destekli

ancak bu kartlar 128 bit hocalar 7600 de 6600 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç@RŞI_EAGLE_Ç@RŞI -- 29 Temmuz 2006; 20:25:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ç@RŞI_EAGLE_Ç@RŞI

LEADTEK - PX6600GT TDH EXTREME bu kart nasıldır hocalar bakarken gözüme takıldı da fiyatı da uygun ancak iş hattı az galiba biraz sm3.0 destekli

7600 gt nin yarı performansını verir.

ama bana yetiyor 6600 gt

hangi oyunları oynadığına bağlı olarak değişir.
  • quote:

LEADTEK - PX6600GT TDH EXTREME bu kart nasıldır hocalar bakarken gözüme takıldı da fiyatı da uygun ancak iş hattı az galiba biraz sm3.0 destekli

6600 GT almanı önermem, o kart X800GTO'nun bile gerisinde
    salla gitsin
  • o zmn şimdi 7600gt mi x850xt mi almalı arada 50 $ gibi bi fark var aşağı yukarı.x850xt alanlarda memnunlar agalar.ne dersiniz
  • Anakart gigabyte
    hdd seagate
    Dvd-rw ben asus kullanıyorum cok ii gayet memnunum şu ana kadar hiç dvd-cd yakmadı..
  • quote:

quote:

intelin raid teknolojisi var ich8Rde...

HOCAM O ZMN ZATEN ABİT İN FİYATI DAHA UCUZ VE PASİF SOĞUTMASI İİ DİOLAR.ANCAK GİGABYTE GİBİ TESTLERİ YOK.ANCAK BEN KENDİ ADIMA SÖYLEYEYİM ABİT MARKASINA VE YAPTIĞI ÜRÜNLERE GÜVENİYORUM.SEN NİE GİGABYTE DEDİN? EGER ÖNEMLİ Bİ DURUMSA GİGABYTE ALALIM HOCAM

ben de detaylıca araştırıyorum...

neden GIGABYTE dedim ?
    1- anakartta asus veya gigabyte tercih ederim...
    2- yabancı sitelerin forumlarında adamlar müthiş overclock yapmışlar.. gayet güzel stabil çalışmış...

neden ABIT değil ?
    1- anakartın ide ve floppy bağlantı yerleşimi iğrenç...
    2- arka panelde ne com portu var, ne de paralel port... (seni bilmem ama) bana lazım oluyo bunlar...

ben ilerde 4 hdd alır raid yaparım demiyorsan ABIT alman için hiçbir geçerli sebebin yok bence...

• anakart:abit ab9 pro
    ekran kartı :x1800gto al pişman olmayacaksın
    dvd-rw:asus dvd-rw siyah
    hocam eğer bunlarıda alırsan ram hariç bütün sistemimiz aynı oluyo bide monitör hariç
    bence bunları al hiç pişman olmassın o 6600gt seni dx10 yayılana kadar idare etmez
    anakart abgit in pasif soğutması var tek kötü yanı internette e6300 oc sonuçlarının çıkmaması ama ben abit i tercih ettim büyük ihtimalle pişman olmam
    dvd-rw asus bence çünkü asusta problem yaşayan duymadım

• dvdrw nec 4571a label flash harddisk 300 gb seagate sata 2 16mb cachli olanı 115 dolar+kdv bu saatten sonra 250 gb alma.ekran kartı tabiki 7600 gt atilerle ugraşma hep sorunlu 1800 serisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.