Şimdi Ara

pc kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımın anakartını değiştirmek zorunda kaldım...
    yeni anakartım MSİ
    harddiskim SAMSUNG 80 GB

XP YE giremiyorum zaten girmekte istemiyorum direk cd den kurulum yapacağım.
    ama
    Harddiski ve cd okuyucuyu doğru olarak taktım bios tanıdı
    F11 LE CD Yİ seçiyorum kurulumu cd den başlatmak için
    ancak pc cd yi okumaya başlar başlamaz restart atıyo...

Master Slave ayarlarında problem yok...
    İDE Kablosunu değiştirdim yeniden denedim yine yok...
    CD okuyucudada problem yok

AMA Bİ ara cd den kurulum için herhangi bi tuşa basın yazısı çıktı sonra tekrar restart attı...

BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLABileCEK BİRİ VARSA ÇOK MEMNUN OLURUM LÜTFEN ÇOK ACİL.....

• CD'niz bozulmuş olabilir, veya Ramlerde bir sorun olabilir. ramler yeni anakartla tam olarak uyumlu mu onu kontrol edin derim
    eğer iki tane ram takılıysa teki takılıyken windowsu kurmayı deneyin veya ramlerin yerini değiştirin vs vs
  • dün akşam benzer bir konu vardı..
    arkadaş cdromu değiştirerek çözmüştü
    cd rom bozukmuş yani...

hatta bu konuyu o sandım...

• Arkadaşım büyük bir ihtimal sizin cd rom arızalı. Çünkü bKuru devam etmek için bir yazı çıktı dediğinize göre cd rom bazen çalışıyor bazen deçalışmıyor. Artık insiyatifine kalmış canı sıkıldığında çalışıyor galiba.
  • arkadaşlar sağlam cd rom la da denedim ama yine aynı restart problemi ile karşı karşıyayım...
    arkadaşın dediği gibi ram değiştiridim tek ram yaptım çift ram ytaptım ama nafile yaaa.
    başka bir fikri olan varmı???
  • hdd kablosunu çıkart öyle açmayı dene sorunsuz açılırsa hdd kablosunu değiştirmeni tavsiye ederim birde ağer aynı ide kablosunda cdrom ve hdd varsa farklı kablolara bağlamanmı öneriirim
  • hdd kablosunu çıkartarak nasıl yapacağım anlamadım....
    aynı kablolarda da denedim farklı kablolardada aynısını yapıyo...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hdd kablosunu çıkar ve cdromla xp cdsinden başlat sorunsuz kurulum ekranına geliyormu onu kontrol et
  • yine olmadı adem81 kardeş...
  • hdd y, çıkartıp denedin ve olmadı o zaman sorun cdrom veya cd de olma olasılığı çok yüksek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.