Şimdi Ara

Hackintosh Kurulumu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10.9 kurmaya çalışıyorum. Öncelikle içinde bulunduğum durumu bir anlatayım.

1-https://www.youtube.com/watch?v=fbOTSIp486E Bu videoyu izleyerek yapıyorum kurulumu. Buradaki bios benim biosuma göre daha açık. AHCI ayarına dair hiç bir şey bulunmuyor. Bios üzerinden birtek UEFI ve Secure Boot ayarını yapabildim. EHCI hand-off ayarı da yok. Bu bir sorun mu?

2- Clover'a kadar sorunsuz bir şekilde giriş yapıyorum. Fakat girerken boot seçme yerinde benim belleğimin başında her hangi birşey yazmıyor UEFI ya da EFI olarak. Bu bir sorun mu?

3- Denildiği gibi InjectIntel seçeneğini kaldırıp install diyorum. Fakat -------den sonra 2 satır + geldikten sonra reset atıyor PC. Yine videodaki forumdaki bi konuda
    quote:

Ayarları biraz kurcalayarak bu sorunu çözeceğimi düşündüm ve hemen Clover ayarlarına (Options) girdim. Burada Binaries Patching Menu altında Kernel PM Patch mevcut. Bunu işaretlediğimde (Space/Boşluk tuluna basarak) sorun ortadan kalktı.

Bu yama, Kernel güç yönetim yaması, MSR kilitli Haswell bilgisayarlar için hazırlanmış. 10.8.5, 10.9 ve 10.10 çekirdeklerini yamalayabiliyor.
    yazıyor onun gibi yapayım dedim fakat "Bınaries Patching Menu" altında Kernel PM Patch bulunmuyor. Clover sürümü videodaki gibi değil. Sanıyorum bi eski sürümü. Butonlar disket gibi. Clover'ı nasıl güncelleyebilirim?

Cevaplarınızı acilliyetle bekliyorum. Vizelerden önce yapayım şunu :)

• HACKINTOSH KONUSUNDA DH YETERSİZ
  • Sorun işlemcinin haswell olmasında...

Clover
    Options
    Kernel patch
    Kernel pm patch etkinleştirin sorun düzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.10 kurmayı dene. Haswell desteği tam olarak var ve tasarımı çok hoş. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Eğer Still Waiting For Root Device hatası verirse EFI/Clover/Kexts/10.10 dizisinden FakeSMC dışında tüm kextleri sil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Hackintosh Zone den Yosemite zone kurdum şu anda Safariden giriyorum 10.10.1 ama ekran kartı kexti yüklememe rağmen videolar animasyonlar bırakın mouse bile takılıyor kasıyor.Arduino IDE kullanamıyorum kasıntıdan bi satıra tıklayıp imlecin gelmesi imkansız kapatmak ayrı bir dert nasıl halledebilirim?
    Fujitsu Lifebook AH530/HD6 Intel i3 2,56 GHz 4+4GB Ram 260 GB OSX kurulduğu HDD ATI Radeon HD 5000 Serisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GorkemSelcuk

Hocam Hackintosh Zone den Yosemite zone kurdum şu anda Safariden giriyorum 10.10.1 ama ekran kartı kexti yüklememe rağmen videolar animasyonlar bırakın mouse bile takılıyor kasıyor.Arduino IDE kullanamıyorum kasıntıdan bi satıra tıklayıp imlecin gelmesi imkansız kapatmak ayrı bir dert nasıl halledebilirim?
    Fujitsu Lifebook AH530/HD6 Intel i3 2,56 GHz 4+4GB Ram 260 GB OSX kurulduğu HDD ATI Radeon HD 5000 Serisi.

Çift ekran kartı mı var? (AMD/INTEL geçişli)

• bildiğim kadarıyla değil ama kontrol etmek mümkün mü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubuntu vs Kubuntu yardım!!
    19 yıl önce açıldı
    MODEM FTP SERVER KURULUMU YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bildiğim kadarıyla değil ama kontrol etmek mümkün mü ?

Bootloader olarak ne kullanıyorsun?

Bir de mac hakkında kısmının ekran görüntüsünü atar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

quote:

bildiğim kadarıyla değil ama kontrol etmek mümkün mü ?

Bootloader olarak ne kullanıyorsun?

Bir de mac hakkında kısmının ekran görüntüsünü atar mısın?

USB den Clover kullaniyorum hackintoshun getirdigi chameleon var ama bootu tamamlayamiyor
    Edit: hocam mobilden atamadim ekran goruntusunu aksam hemen atiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorkemSelcuk -- 24 Nisan 2015; 8:50:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.