Bildirim
pc lcd dvi bağlantısı yapamadım yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ztahsin
arkadaşlar bu konu forumda çok var biliyorum okudum ama sorunu çözemedim pentium4 bir pc var dvi hdmı çıkışı ile lcd ye bağladım ama ayarlar nasıl yapılıyor bulamadım dolayısıyla görüntü alamadım kabloyu bağladıktan sonra ilk ne yapamam gerkiyor yazarsanız sevinirim
HDMI 2 Ye bağla sorun çözülecektir -
yardımın için teşekkür ederim denedim ama maalesef hala görüntü alamıyorum pc den bir ayar yapmam gerekiyormu acaba yoksa kabloyu takınca görüntünün gelmesimi gerekiyor? -
Şimdi Öncelikle hangi Tv kullanıyosun Marka ve model + pc den çözünürlük değerin ney kullandığın dvı to hdmı kablo kaç pın bunları yazarsan sağlıklı cvp vereceğiz -
samsung32b350 lcd tv ati ekran kartı var dvi hdmi dönüştürücü taktım onun ucuna hdmi kablo var -
Ekran kartının yardımcı programını aç. Örneğin ati catalisty center. TV yi burada görmeye başladığında ana monitör olarak seç. Unutma ikincil monitör olarak seçersen player programların ekranları siyah olarak gözükür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X