Bilgisayar'ım da mesela oyun oynuyorum oyundan çıkış yaptığım zaman Bilgisayarım Kendine Res atıyor Veya oyun esnasında Alt-Tab yaptığımda res atıyor Mesela bir Oyun Oynuyorum Oyunda Grafikte Boyut 800-600 Onu deiştiriyorum Pc res atıyor bu tarz da Şeyler Bi dosya vs.. bişey yukluyorum ardından Res atıyor Ve pc Tekrar açıldığında Sistem Ciddi Bir Hatadan Kurtarıldı Yazıyor Resmide Var Lütfen Bakın Bana Bir Yardımcı
yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden Tşkrler Çok çektim bu Lanet Sorundan...
Pc özellikleri nedir?
oyundayken antivirüs programını ve güvenlik duvarını kapatmanı öneririm.aynısı pes oynarken bana da oluyodu bu şekilde çözdüm.
link verdim orada ss var lütfen bi yardımcı olun bıktım artık...
Güvenlik duvarı kapalı ve anti virüs programı yok ama genede bu sorun var pc res attığında açılıncada sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diye bir sayfa var o geliyor İllallah etim artık bu sorunDan...
verdiğin ss'lere göre oyun dosyalarında bozukluk (hata) var.oyunu tekrar yüklemeyi dene.
Oyunu tekrar veya farklı dc lerden yuklemeyi denedim format da attım genede aynı Bir Türlü Çözemedim Bu Sorunu...
Bu Sorun sadece dosyalarda deil bi program yükledikten sonrada olabiliyor veya Bir programdan çıktıkdan snra gibi...
Xp'ye servicepack 3 yükle ,vga ati3870 sürekli yeni driver'ları takip et.Sağlam bir güç kaynağın yoksa reset olur.Sistemin epey kuvvetli görünüyo.Birde vga'nın ek güç soketi varsa ,güç kablosunun bağlı olması şart.
güç kaynağım kayet iyi tagan 700w service pach 3 yuklıyım o yok bende inş olur...
virüs olabilir bendede aynı sorun vardı oyundan çıktığımda pc reset atardı. format attıktan sonra düzeldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme