Şimdi Ara

PC mavi ekran hatası, Lütfen yardım edin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün Metin2 oyunu'nu indirmiştim, kurdum yükledim vs. herşeyi kurduktan sonra oyuna girdim daha oyun ekrana gelmeden ''mavi ekran'' hatası geldi karşıma. Daha sonra pc yeniden başladı. Lütfen sorunuma bir çare bulursanız sevinirim, Teşekkür Ederim ...

PC mavi ekran hatası, Lütfen yardım edin !

• enes.PO kullanıcısına yanıt
    Metin 2 oynamazsan sorunun çözülür , hem de kendin için en iyisini yapmış olursun

Şaka bi yana HDD kablolarını çıkar tak bir de öyle dene. Sorun ramlerde de olabilir , ramleri test etmeyi ihmal etme.
  • Bilmyiorum bilgisayarı açacak kadar bir sorun yoktur herhalde, internetten araştırığımda virüs'lü bir program olduğunda otomatik olarak temizliyor diyorlar, nasıl kapatcam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes.PO -- 1 Eylül 2015; 23:41:38 >
    Bi format atmayı dene , devam ederse içini açman gerekicek.
  • Formatlık kadar kötü mü ???
    Mavi ekran hataları genelde şu üç adımda çözülür ;

Driver güncelleme

Format atma

Son çare donanımsal arıza arama
  • Ben 6 yıldır bu bilgisayarı kullanıyorum maşallah şu ana kadar hiç mavi ekran hatası görmedim, saten bu mavi ekran hatası'da sadece Metin2'yi açınca oluyor. Metin2 Pvp açtığımda sıkıntı yok sadece Metin2 TR'de oluyor bu sıkıntı. Şimdi o hatanın başını TR'ye çevirdim ''Bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görmesini önlemek için windows kapatıldı'' yazıyor ???
    Harddiskinde bad sector olabilir , oyun tam üstüne denk geldiyse böyle bir sorun gösteriyor olabilir , yazdığım adımları sırasıyla takip et derim .
  • Kısa bi video'sunu çektim pek fazla açıklayıcı olmaz ama, inşallah işe yarar birşey olur ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.