Uniblue driver scanner 2009 full indirdim sonra bu programla driverleri taradim 3 tane eksik cikti biri -nvidia sm bus driver -nvidia pcı system managemet mi ne ole bisi :D -bide realtek high defginition audio eksik cikti ilk sm bus kurdum sonra management i sonrada realtek i program indirdi ve kurdu FAKAT bnm pc 10 sn de acılıyodu ve baslangicta acilir acilmaz oyunda girebiliyodum simdi HOSGELDINIZ yazısından once 30 saniye siyah bir ekran war ! bi de su war gusel bisi ama vistada pencereleri yatay gosteriyo ya onun dikey wersiyonu geldi driver la SCROOL tusuna basınca acilio bu resmi: bu neyse de su pc nie 40 saniyede acilio yaaaaa :S
sorun o degil pc hosgeldiniz den once tam 30 saniye beklio :S bu da baslat ta calisanlar : bnce Realtek den olabilir die dusunuom da realtekin eski driverini kurdum eski kullandigimi ama hala ayni :S
3 - Açilan konularda başliklarinizi konu ile ilgili ve anlasilir seçiniz. Tek kelimelik başlıklar kullanmayınız. http://forum.donanimhaber.com/m_23274170/tm.htm